Ebbe a gépbe minden kompatibilis egymással?
msi h61m-p20 (g3) alaplap
i5-3570k processzor
8gb ram
fsp raider 550w táp
a videókártyát, a procit meg a tápot most akarom megvenni, mert a kártyám már elavult, csak azt nem tudom hogy ez mind passzol e egymáshoz pl. proci meg az alaplap, tudnátok segíteni?
Most találtam ezt az alaplapot és még tetszik is: ASUS MAXIMUS VII RANGER
Lehet hogy egy kicsit drága de jó ideig tudnék tuningolni az sli és crossfire miatt és z97
Ja és ha leírnád végre, mid van, és mennyi pénzed...
Mert akkor a táp már egy CM V700 (SS belsővel :D), vagy magasabb, ház valahol 20e fölött +oldalventikkel, mert a CF alsó iszonyatos hőt fúj a másikra, amit ki kell közölük szedni, és persze akkor a proci már gyenge, ja, és szart sem értesz a húzáshoz, ezért fölösleges olyan cuccokat venned, meg kettő 70e-es helyett vegyél egy 110e-set(290x), mert tudja uazt, csak nem melegszik széjjel, stb, stb... és legfőképp döntsd el, mit akarsz.
Én csak szép sorjába megyek.
Jövőre veszem az r9 280x et meg a tápot, a következő éven a procit meg az alaplapot meg a proci hűtést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!