A gépem néha beszar! Mindent leirok lent!?
A gépem 1 hete elkezdett meg hülyülni játszok ,játsok és egyszer csak beugrik a kék halál képernyő.. és utána újra kell indítsam a gépemet és ezt irja
: Reboot and Selected proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key.
Ha 10 percig próbálgatom és folyamatosan kikapcsolo,be,vagy ujrainditom ugyaz ezt irja . de ha pihentetem 1 napot és nem gépezek másnap rendesen bekapcsol de 20 perc mulva megint tönkre megy !
Mi lehet a baj ?
Az újra telepítés segíthet,vagy valami tönkre mehetett benne ? vagy mit tegyek ? mert elvittem szervízbe és azt mondták hogy semmi baja nincs haza hoztam és megint rossz ...
Valamilyen hardver hiba lehet. BlueScreen view nevű programmal meg kellene nézni mire hivatkozik.
HD Sentinellel meg kellene nézni a vinyók kondícióját
Memtest-et kellene futtatni pár órát
Táphiba is lehet.
A tápod milyen idős, ha meg lehet kérdezni? Bár ez az üzenez "Reboot and Selected proper Boot device" a merevlemezre utal, egyszerűen elveszik, a BIOS nem találja ezek szerint.
Ha pendrive-ra fel tudnál tenni egyfajta Live CD-t, és úgy futtatnád a géped, a merevlemez hibáját kizárhatnád.
De agépem bese kapcsol nem tudok belépni az internetbe mert egböl lefayg ?
ujra telepites segíthet ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!