Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » OEM kártyákat hol lehet venni?

OEM kártyákat hol lehet venni?

Figyelt kérdés
2014. aug. 30. 01:58
 1/6 P.O.C. ***** válasza:
73%

A bótba'.

Persze lehetnél egy kicsit konkrétabb is, és akkor válaszok is azok lesznek.

2014. aug. 30. 04:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát azt írják iponon hogy csökken a gtx titan z oem ára. De hol lehet oem termékeket kapni?
2014. aug. 30. 16:40
 3/6 A kérdező kommentje:
Videókártyából sosem láttam egy boltban sem OEM-et.
2014. aug. 31. 01:29
 4/6 A kérdező kommentje:
Minek válaszolsz hülyeséget, ha egyszer normálisan nem tudsz utána? Azt kérdeztem VIDEÓKÁRTYÁKBÓL hol lehet OEM-et kapni, soha nincs a bótba OEM vidseókártya, de ha van, mondd melyikben, ha meg nincs, akkor hol a szarba lehet venni?
2014. szept. 4. 19:02
 5/6 P.O.C. ***** válasza:

Nyugodj le haver!

Honnan a halálból tudjam? Sose vettem még félmillás kártyát. Szerintem Magyarországon nem árulnak OEM videokártyát. Dolgoztam 2 évet PC boltban eladóként, de nem találkoztam ilyennel a nagykereskedések kínálatában.

Márpedig ha olcsó alap kártyáknál nincs ilyen, akkor a felső kategóriásoknál miért volna? Az OEM -nek pont az a lényege, hogy költséghatékony, csak zacskóba egy kártya és semmi más. A felső kategória meg mióta költséghatékony?

Eleve úgy kellett volna feltenni a kérdést, hogy OEM video kártyát keresel. Válasz nem érkezett volna, de legalább most nem velem hisztiznél.

2014. szept. 4. 19:21
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem hisztizek, csak te magad mondtad, hogy boltban lehet kapni, amit nem láttam soha.

Úgy tettem fel a kérdést, csak a 'videó' szó nélkül.

Felfogtam amit mondasz, csak az dühít, ha ilyeneket válaszolnak, és miután elmondom mire gondoltam =mert ugye olyan érthetetlen voltam), akkor meg nem válaszol senki.

2014. szept. 4. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!