LED világítás a gépházba? Milyen ledsorral?
A Sharkoon Vaya Value gépházamba szeretnék valami ledes világítàst, lehetőleg olcsón. Néztem ledsorokat, amik ilyen 5 méteresek és 12 voltosak. Na most tudtommal 12 volt max 6 ledet bìr el sorba kötve, akkor azt a 300 hogy hajtja meg?
Ès Ti milyen megoldást ajánlotok ilyen gépház vilàgítàsra? Vannak ilyen direkt PC hez tervezett MOLEX csatis ledsorok, de abbol 60cm 6000Ft....
....sosem értettem minek kell ablakos pc házat gyártani és kidekorálni egy nyomtatott áramkörökkel ellátott dobozt világítással mint egy karácsonyfát...a gép ettől nem lesz gyorsabb...nézegetni a monitort szoktuk....éjjel nagyon zavaró is tud lenni a kivilágított gépház....(lehet, hogy a tuning autóktól vették át egyesek az ötletet? -világítás a küszöb alá, angel-eyes, stb)
szerintem értelmetlen (az autóval végigmész a városon és látja 1000 ember (és hízhat a májad) míg a pc egy helyben van) úgyhogy ez gyerekes dolog, de majd kinősz belőle.
Köszönöm a rengeteg segìtséget!
Amúgy nem feltétlenül azért kell mert nézegetni akarom, csak pusztán szeretek forrasztgatni, bügykölni gépemet, és hamár bügykölöm, legyen valami szép eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!