Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lesz baja a gépem alkatrészein...

Lesz baja a gépem alkatrészeinek ha kiporszívozom?

Figyelt kérdés
Szóval csak csővel, és nem érek hozzá semmihez, csak nagyon közel, pl processzor ventije közt,videokartya ventije kozt, alaplapot kozelrol, proci foglalatot..
2014. aug. 29. 20:42
 1/7 anonim ***** válasza:
A porszívó nem sokat ér, mivel a por hozzá tapad az alkatrészekhez. Inkább kompresszor vagy sűrített levegő kellene.
2014. aug. 29. 20:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Sűrített levegő jobb.
2014. aug. 29. 20:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha óvatos vagy nem hinném, hogy bármi kárt okozhatsz ezzel, de érdemesebb lenne beszerezni például egy sűrített levegős sparyt.
2014. aug. 29. 20:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Elviekben NEM.

Amiért nem ajánlott az a műanyag cső és a por súrlódása közben keletkező statikus feszültség kisülése.Gondolj a műszálas pulcsi és a hajad közti súrlódás által okozott csattanásra az orrodon.NA ezt nem szeretik a Ramok meg a procik,ezért használnak levegőt a kifújáshoz.

2014. aug. 29. 20:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! Csak nem volt otthon spray, de akkor inkabb varok:D
2014. aug. 29. 20:52
 6/7 anonim ***** válasza:
én még nem jártam vele rosszul bár én fújattam a levegőt a porszívóval úgy nem volt baja..
2014. aug. 29. 20:53
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan porszívózhatsz.

Használj hosszú szőrű finom ecsetet ( 1"-os pont jó) a por fellazításához.

De ha van egy autófényező, vagy gumis ismerősöd, akkor vidd el hozzá a gépet, mert kompresszorral kifuvatni tényleg sokkal hatékonyabb.

2014. aug. 29. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!