Lesz baja a gépem alkatrészeinek ha kiporszívozom?
Figyelt kérdés
Szóval csak csővel, és nem érek hozzá semmihez, csak nagyon közel, pl processzor ventije közt,videokartya ventije kozt, alaplapot kozelrol, proci foglalatot..2014. aug. 29. 20:42
1/7 anonim válasza:
A porszívó nem sokat ér, mivel a por hozzá tapad az alkatrészekhez. Inkább kompresszor vagy sűrített levegő kellene.
3/7 anonim válasza:
Ha óvatos vagy nem hinném, hogy bármi kárt okozhatsz ezzel, de érdemesebb lenne beszerezni például egy sűrített levegős sparyt.
4/7 anonim válasza:
Elviekben NEM.
Amiért nem ajánlott az a műanyag cső és a por súrlódása közben keletkező statikus feszültség kisülése.Gondolj a műszálas pulcsi és a hajad közti súrlódás által okozott csattanásra az orrodon.NA ezt nem szeretik a Ramok meg a procik,ezért használnak levegőt a kifújáshoz.
5/7 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! Csak nem volt otthon spray, de akkor inkabb varok:D
2014. aug. 29. 20:52
6/7 anonim válasza:
én még nem jártam vele rosszul bár én fújattam a levegőt a porszívóval úgy nem volt baja..
7/7 anonim válasza:
Nyugodtan porszívózhatsz.
Használj hosszú szőrű finom ecsetet ( 1"-os pont jó) a por fellazításához.
De ha van egy autófényező, vagy gumis ismerősöd, akkor vidd el hozzá a gépet, mert kompresszorral kifuvatni tényleg sokkal hatékonyabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!