Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A Gépigény.hu- nak lehet hinni?

A Gépigény.hu- nak lehet hinni?

Figyelt kérdés

Mert megadom a gépem adatait neki és azt a játékot amit szerinte nagyon magas 100% -on tudnék futtatni azt a valóságban low-on viszi játszhatatlan 10-15 fps pl(far cry 3, metro 2033, stb.)

Motherboard: Asus P5Q-VM

CPU: Intel Core2duo E7300 2600MHz

RAM: 4GB Kingston 800MHz

VGA: AMD Radeon HD 6450 2GB DDR5 Sapphire

Tudom hogy nem egy nagy szám de ennél szerintem többet kéne tudnia és csak az válaszoljon aki tényleg tudja.Ha lehet kíméljetek meg attól hogy "ez egy szar és vegyél másikat" kommentektöl.

2014. aug. 29. 17:46
 1/10 anonim ***** válasza:

Az oldal nem tudja,hogy amit beírsz 4 magosnak az egy atlon x4 750 vagy egy i7 4770k,illetve nem tud,hogy milyen GPU van a VGA-n.

Illetve sok részletet nem tud,csak alapokat,mivel nem frissíthetnek minden új dolognál.

2014. aug. 29. 17:49
 2/10 A kérdező kommentje:
Így első ránézésre tényleg rossz a gép, vagy valami driver probléma lehet?
2014. aug. 29. 17:53
 3/10 anonim ***** válasza:

Nos a Metro 2033 at nem tudtam futtatni maximumon egy Phenom II X6, HD 6870 OC, 16 GB RAM, és SSD társaságában.

Egyébként hihetsz az oldalnak, de persze ők is tévedhetnek.

2014. aug. 29. 17:55
 4/10 anonim ***** válasza:

szimplán gyenge a géped.

A vga az nagyon gyenge, ne csodálkozz, hogy ennyire rosszul megy.

Ez van.

Az ilyen gépigény oldalaknak amúgy sem kell hinni, sokszor ajánlottnak oda van írva, hogy i7 3XXX / 4xxx stb.

Vicc.

2014. aug. 29. 17:56
 5/10 anonim ***** válasza:

A géped nem rossz, csak már kezd gy kicsit retrósodni.

Ezt nem sértésnek szántam.

6/10 anonim ***** válasza:
Feltételezem, hogy egy ilyen megítélésében ez az oldal mindig a legideálisabb esetet veszi alapul. Gondolok itt a gép kondíciójára. Azt nyilván ők sem kalkulálhatják ki mindenkinek külön ízlése szerint hogy ki milyen vírusvédelmet használ, futtat e torrent klienst, fut e a Skype, és még ezeken kivűl hány darab, és mennyire megterhelő program, vagy alkalmazás megy a háttérben. Mert a sok kicsi sokra megy alapon ezek az apróságok összeadódhatnak, és már egész más képet mutathat egy játék.
 7/10 anonim ***** válasza:
Volt már ilyen kérdés, és nem, nem lehet hinni a gépigény.hu-nak. És ezt az admin is beismerte, azt mondta, hogy csak gyorsan csinált egy ilyet és tudja, hogy fals adatokat is szokott adni.
2014. aug. 29. 18:04
 8/10 anonim ***** válasza:
67 százalék linkelnél egy hivatkozázst ha megkérnélek?
2014. aug. 29. 18:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Valamelyik Topiknál mondta Nhrutas. Talán a javaslatoknál. vagy az oldalal kapcsolatosaknál
2014. aug. 29. 18:36
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Tudom hogy nem szép, de valahogy nem lepődtem meg a válaszokon. Majd ha lessz rá keret lessz egy másik
2014. aug. 29. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!