Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Új proci = új windows?

Új proci = új windows?

Figyelt kérdés

Most írtam ki egy kérdést, hogy miért lassú az SSD-m, és sokan azt mondták, hogy ha új lapot veszek, azzal jár egy új win is. Nos, én ezt meg is csinálnám, csak nem akarom, mert nemsokára (karácsonykor) lesz új procim is (Fx 8320).

Kérdés, hogy ha most újrainstallálom a windows-t akkor nem fog kelleni ezt megtennem akkor, amikor új processzorom is lesz? Mert nem akarom 2x beállítani ezt a fos-t

2014. aug. 29. 13:13
 1/3 anonim ***** válasza:

A processzor-cserét szerintem kibírja. Szóval nem kell.

Az alaplap sokkal összetettebb dolog.

2014. aug. 29. 13:14
 2/3 anonim ***** válasza:
A processzorcseréhez nem kell újratelepíteni a Windowst. Én is pár hónapja cseréltem procit a mostani Windowsom alatt, semmi baja.
2014. aug. 29. 13:26
 3/3 P.O.C. ***** válasza:

Így van, processzor cserét egy mukkanás nélkül kibírja a rendszer. Nincs káros hatása a sebességre.

Alaplapcserénél azért fontos, mert az új chipset és egyéb integrált cuccok miatt újra kell konfigurálni magát a rendszernek, és ez sajnos nem sikerül már neki akkor olyan jól, mint telepítés alatt. Más gyártmányú, vagy túl nagy generáció különbségű chipsettel sem szokott indulni a Windows ilyenkor.

2014. aug. 29. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!