Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez hogy van most? Elírták?...

Ez hogy van most? Elírták? Vagy mi?

Figyelt kérdés

Van nekem egy SAPPHIRE R9 270X VAPOR-X tipusu videokártyám. És a képeken mindenhová ahová beírom, 2 db ventinlátor van rajta. Az én videokártyámon, meg 3 db van! Múltkor néztem meg a gépet belülről, és nem 2 hanem 3 db ventinlátor volt a videokártyán! Akkor ez most mi? Elírták? Vagy rossz terméket raktak a dobozba a gyárban? A színe ugyanolyan kék, és nem sárga mint a toxic amin 3 db ventinlátor van. A képek sezrint kék és 2 db ventinnek kellene lenni itt meg 3db van!

pcx-ről rendteltem!

2014. aug. 29. 08:15
 1/8 anonim ***** válasza:
örülj neki.
2014. aug. 29. 08:22
 2/8 A kérdező kommentje:
hát nem örülök annyira, mert a 3 ventinlátor miatt annyira hosszú a kártya, hogy a ház belsejéből ki kellett vágni egy darabot!
2014. aug. 29. 09:00
 3/8 anonim ***** válasza:

#2 ha végeztél a fúrás-faragással, akkor már mindegy. Visszafordíthatatlan a dolog.

Biztos, hogy R9 270X VAPOR-X a kártya típusa?

A kártya nyákjára elviekben fel van szitázva,bár ahhoz hogy megnézd ki kellene szedni.

Nézd meg, hogy a GPU-Z minek látja.

Hátha kaptál 280X-es kártyát. :)

2014. aug. 29. 09:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Akkor miért vettél kicsi gépházat?
2014. aug. 29. 10:09
 5/8 A kérdező kommentje:
nemtudtam hogy ekkora!
2014. aug. 29. 16:41
 6/8 A kérdező kommentje:

A program csak azt írja, hogy R9 200 series!

Másik bajom pedig az, hogy azt írja nekem, hogy: GPU core clock: 300.0Mhz GPU memory clock 150.0Mhz, holott ennek jóval többnek kellene lennie!

2014. aug. 29. 16:48
 7/8 anonim ***** válasza:

Üresjáratban nem feltétlenül.

Ez egy modern kártya. Nem teper mint állat, ha nincs dolga.

2014. aug. 29. 19:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha a "sensor" fülön megnézed, biztosan a pillanatnyi értékekre van állítva.
2014. aug. 29. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!