Elfut a CS GO gtx 780 ti sli-n?
Figyelt kérdés
2014. aug. 28. 22:41
1/7 anonim válasza:
Persze,és minden más játék is Ultrán :)
3/7 anonim válasza:
Én supermáriót és tetrist szoktam 780ti sli + i7-3970X + 64GB RAM- vel játszani.5-15 fps elfutnak és csak 5 másodpercenként laggolba be 1-3 fps-re . Érdemes volt a 780 Sli-t 780ti-re váltani mert ezzel végig tudnom vinni a második pályát.
4/7 Stark2000 válasza:
Ez troll kérdés? Amúgy biztos hogy nem! Nekem a 650TI BOOST-tal is csak maxon FullHD-be 120FPS-em van, GTX780TI SLI sajnos sokkal erősebb, így rosszabb lenne. :S
Viccen kívül; Laggolnál a sok FPS miatt, gyakorlatilag kiakadna 599FPS-nél...
5/7 anonim válasza:
Nem, én pont tegnap teszteltem, de el sem indult, azt írta, nem támogatott a DirectX a kártyán.
Ui.: azóta feltettem a drivert. Most meg azért laggolok, mert túl sok az fps-em, és a szerver timecheat miatt akar kidobálni.
2. Ui: fut rajta, bőven.
6/7 A kérdező kommentje:
Akkor igen vagy nem? Csak cszni szoktam, igazából csak arra kéne.
2014. aug. 29. 18:07
7/7 Stark2000 válasza:
Csak CS-re elég egy 30.000Ftos kártya is... GTX750(TI) vagy ami nekem van GTX650TI BOOST, esetleg R7 260(X), R7 250(X)... Ezek mind-mind 40.000Ft alatt vannak (na jó, talán a 650TI BOOST nem, meg a 750TI), és tudják futtatni FullHD-n maxon a CS:GO-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!