Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A Routernek van baja vagy a...

A Routernek van baja vagy a notebooknak?

Figyelt kérdés

Nos néha előjön egy probléma egyik notebookunkal, mégpedig az hogy wds móddal továbbítom távolabbra a netet, és az egyik notebookon néha nem jön be a net ha a második azaz nem a modem melletti routerre kapcsolódok vele, korlátozott kapcsolatot ír ki, de eközben másik notin ugyan arra a routerre kapcsolódva meg rendesen van net ha meg átkapcsolódok másik routerre mikor elmegy a net akkor arról meg bejön, ahhoz hogy a másodikon is előjöjjön újra kell hogy indítsam a másodikat...

Mitől lehet ez, mi okozhatja ezt a hibát?

2014. aug. 28. 22:37
 1/3 anonim ***** válasza:

A hálózat rosszul van bekonfigolva.

Kérlek próbáld meg ezt egy kicsit összeszedettebben leírni, mert így nem látom át, hogy mit hogy csináltál.

2014. aug. 28. 22:53
 2/3 A kérdező kommentje:

Van két routerem, egy TP-LINK TL-WR841ND és egy TP-LINK TL-WR741ND...

a 841-es a fő router, ez van a modemre kötve a 741-es meg egy másik szobában van és WDS móddal kapcsolódik a 841-esre.. működik rendesen gond nélkül, ezt a hibát leszámítva ami kb 2-3 havonta jön elő 2-3 alkalommal vagyis van hogy 2-3 hónapig semmi van hogy hetente előjön és a probléma a következő:

tesóm laptopja a 741-esre kapcsolódik állandóan és van hogy elmegy róla a net de ha már átkapcsolódik a 841-esre akkor ott meg már van neki net ha én átmegyek az ő szobájába az én laptopommal és felkapcsolódok az én laptopommal az ő routerére azaz a 741-esre akkor meg nekem gond nélkül van net, de hába indítjuk újra az ő laptopját nem jön elő a net, csak akkor ha a 741-es routert a hátulján lévő kapcsolóval kikapcsolom majd pár perc elteltével újra bekapcsolom

2014. aug. 29. 07:09
 3/3 A kérdező kommentje:
a kb fél év alatt mióta ezek így WDS móddal össze vannak kötve egyszer vagy kétszer jött elő meg most az elmúlt pár napban nem tudom hányszor, mert nem szólt róla tesóm semmi csak tegnap, és közben meg elvitte a wifiadaptert vagyis már hamarabb is előjött ez a baj
2014. aug. 29. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!