A Routernek van baja vagy a notebooknak?
Nos néha előjön egy probléma egyik notebookunkal, mégpedig az hogy wds móddal továbbítom távolabbra a netet, és az egyik notebookon néha nem jön be a net ha a második azaz nem a modem melletti routerre kapcsolódok vele, korlátozott kapcsolatot ír ki, de eközben másik notin ugyan arra a routerre kapcsolódva meg rendesen van net ha meg átkapcsolódok másik routerre mikor elmegy a net akkor arról meg bejön, ahhoz hogy a másodikon is előjöjjön újra kell hogy indítsam a másodikat...
Mitől lehet ez, mi okozhatja ezt a hibát?
A hálózat rosszul van bekonfigolva.
Kérlek próbáld meg ezt egy kicsit összeszedettebben leírni, mert így nem látom át, hogy mit hogy csináltál.
Van két routerem, egy TP-LINK TL-WR841ND és egy TP-LINK TL-WR741ND...
a 841-es a fő router, ez van a modemre kötve a 741-es meg egy másik szobában van és WDS móddal kapcsolódik a 841-esre.. működik rendesen gond nélkül, ezt a hibát leszámítva ami kb 2-3 havonta jön elő 2-3 alkalommal vagyis van hogy 2-3 hónapig semmi van hogy hetente előjön és a probléma a következő:
tesóm laptopja a 741-esre kapcsolódik állandóan és van hogy elmegy róla a net de ha már átkapcsolódik a 841-esre akkor ott meg már van neki net ha én átmegyek az ő szobájába az én laptopommal és felkapcsolódok az én laptopommal az ő routerére azaz a 741-esre akkor meg nekem gond nélkül van net, de hába indítjuk újra az ő laptopját nem jön elő a net, csak akkor ha a 741-es routert a hátulján lévő kapcsolóval kikapcsolom majd pár perc elteltével újra bekapcsolom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!