Melyik videókártyát válasszam?
2 Videókártya között vacilálok és szeretném kikérni a tanácsotokat, h szerintetek melyik lenne ideálisabb. Utánna olvasgattam kicsit és "szerintem" hasonló a 2 kari, de lehet nem így van.
Az egyik az egy: GTX 750 ti 2gb DDR5
A másik egy : R7 260x 2gb DDR5
Jelenlegi konfigom: alaplap:asrock 970 extreme3 r2.0
processzor:amd fx 6300
memória:6gb
videókártya: Sapphire hd 5750 1gb DDR5
táp:400w corsair
Nem tudom, hogy a GTX jó e ebbe a konfigba mindig amd-s konfigom volt, de ha az jobban megéri nem azon a pár ezer forinton fog múlni.
Meg, ha a Radeont ajánlanátok ott melyiket érdemes venni?Gigabyte,Sapphire,MSI,Asus?Mert az Asus az 2 ventillátoros a másik 3 az 1 ventillátoros. Nem akarom tuningolni se a procit se a videókártyát.
750TI erősebb, én azt venném.
Táp pontos típusa?
Szia! Nem sok különbség van köztük, mind a kettő jó választás. Itt van egy kis összehasonlítás: [link]
Néhol picit erősebb a R7 260X, DE a GTX 750 Ti újabb directX-t támogat, és azt figyelembe véve, hogy 60 Wattot (!!!) fogyaszt, inkább a GTX-re tenném le a voksom, mivel a 400Wattos táp nem annyira izmos. Ez a kártya kevesebbet fogyaszt mint a mostanid egyébként :)
Most le leszek oltva biztosan, hogy az R7 260X mennyivel jobb, stb. De ez mindenkinek a saját dolga, én világ életemben Nvidiás voltam, de az AMD sem gyárt rossz cuccokat.
Én mindig is az nVidia pártján áltam. A physx sokak szerint parasztvakítás pedig nem az. A CUDA maggal munkára is fogható Értem én itt a renderelés 3d-s tervezés, de a persze játék is. Ezért a GTX-re szavazok. (Lényegtelen hogy a proci AMD, vagy éppen intel) Az árakat és ateljesítményeket figyelembe véve viszont azt mondanám GTX 660-st vagyél Sőt a pcx-nél zotac GTX 660Ti most 42137FT [link]
Ez pedig jóval erősebb mnd a kettőnél. (A táp viszont kérdéses. Én mégis azt mondom hogyha eladod ami van és veszel egy CTG-500W-t az tuti elég lesz és mmég így is megéri erősebb kártyára váltani, mert jóval többet tesz az asztalra. Ennyiért jobb vétel mint a 750Ti.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!