Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megéri most Playsation 3-mat...

Megéri most Playsation 3-mat venni? Szóval már, hogy megjelent a 4 megéri 3-mat venni? , ja és sose volt még ps 3-mam xD aztse tudom hogyan kell használni (mivel pc-s vagyok. )

Figyelt kérdés
A játékokat felkell telepiteni vagycsak megveszed és berakod és játszod vagy lehet letölteni vagy h? :D

2014. aug. 28. 08:23
 1/8 anonim ***** válasza:

Nos bemelegítésnek olvasd el a következőt:

[link]

Azok vesznek általában játékkonzolt, akik a PC-t sem használják semmi másra, csak játékra...

Az újabb konzolokba már próbáltak beleintegrálni mindent, hogy vonzóbbá tegyék, pl net, csak klaviatúra nélkül érdekes, persze vehetsz hozzá... :-)

De a legnagyobb és legfontosabb az, hogy iszonyatosan drágák a játékok rá, a PS3 és PS4-ben már van belső HDD is és arra telepíted fel a 10 000 és 20 000 Ft közötti játékcsodákat... :-)

Nekem is van egy PS2-őm, de azt sem vettem, csak nekemadták... :-) ...de ez már régen történt. Végülis a Mortal Kombat Armageddon nagyon lekötött... :-)

Jaaa és ha "chipelteted" a PS-edet, akkor valóban megteheted, hogy letöltesz netről PS játékot, kiírod lemezre és játszol vele...

2014. aug. 28. 08:54
 2/8 anonim ***** válasza:

A "megéri" egy nagyon szubjektív dolog.

Ha nincs szükséged arra, hogy mindíg a legújabb játékokkal a lehető legújabb technikával játsz, akkor majd most éri meg igazán megvenni.

Mert van egy csomó kiskölyök, aki - leginkább apuci pénzéből - csakis azt tekinti embernek, aki a legújabb, legdrábább cucokat birtoloja és ultrahyperszuper felbontáson és részletességgel játszik millió fps-sel.

Ezek most majd veszik az új konzolokat és olcsón eladják a régieket. Játékostól.

2014. aug. 28. 09:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Netezni már xbox360-on is lehet :D Szóval ez nem hinném ,hogy valami új dolog !! :D
2014. aug. 28. 09:47
 4/8 A kérdező kommentje:
Csak azért akarok venni mert a gépem egy ganaj ... És elvégre a konzolokon nincs lagg se semmi pl ott a Gta 5 már a mult éven megjelent konzolokra és a pc-sek meg csorgathatják a nyálukat ... miközbe még mindig nemkaptuk meg nade majd hameg bevágnak egy mittudom én milyen gépigényt akkor meg foghatjuk a fejünket .Szóval ezért is akarok konzolt venni.
2014. aug. 28. 10:30
 5/8 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=pBkCB1zRIx4

Ha "csak" GTA V miatt kell vagy az miatt a legjobb én ps4-et vennék, igaz ps3as se néz ki rosszul, de ezután a vidi után másképpen fogod látni xD

"sose volt még ps 3-mam xD"

Akkor pláne megéri van egy rakat játék 2007 óta szal lesz mivel játszani

2014. aug. 28. 11:59
 6/8 A kérdező kommentje:
Na és akk a pc-s h fog ki nézni xD ... :D
2014. aug. 28. 18:46
 7/8 anonim ***** válasza:

PC attól függ, hogy fognak portolni xD

Rosszabb esetben még rosszabb

2014. aug. 29. 16:12
 8/8 anonim ***** válasza:
ps3-ra már rengeteg játék van és egyre olcsóbbak, szóval mindenképp megéri.
2014. aug. 29. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!