Megéri most Playsation 3-mat venni? Szóval már, hogy megjelent a 4 megéri 3-mat venni? , ja és sose volt még ps 3-mam xD aztse tudom hogyan kell használni (mivel pc-s vagyok. )
Nos bemelegítésnek olvasd el a következőt:
Azok vesznek általában játékkonzolt, akik a PC-t sem használják semmi másra, csak játékra...
Az újabb konzolokba már próbáltak beleintegrálni mindent, hogy vonzóbbá tegyék, pl net, csak klaviatúra nélkül érdekes, persze vehetsz hozzá... :-)
De a legnagyobb és legfontosabb az, hogy iszonyatosan drágák a játékok rá, a PS3 és PS4-ben már van belső HDD is és arra telepíted fel a 10 000 és 20 000 Ft közötti játékcsodákat... :-)
Nekem is van egy PS2-őm, de azt sem vettem, csak nekemadták... :-) ...de ez már régen történt. Végülis a Mortal Kombat Armageddon nagyon lekötött... :-)
Jaaa és ha "chipelteted" a PS-edet, akkor valóban megteheted, hogy letöltesz netről PS játékot, kiírod lemezre és játszol vele...
A "megéri" egy nagyon szubjektív dolog.
Ha nincs szükséged arra, hogy mindíg a legújabb játékokkal a lehető legújabb technikával játsz, akkor majd most éri meg igazán megvenni.
Mert van egy csomó kiskölyök, aki - leginkább apuci pénzéből - csakis azt tekinti embernek, aki a legújabb, legdrábább cucokat birtoloja és ultrahyperszuper felbontáson és részletességgel játszik millió fps-sel.
Ezek most majd veszik az új konzolokat és olcsón eladják a régieket. Játékostól.
https://www.youtube.com/watch?v=pBkCB1zRIx4
Ha "csak" GTA V miatt kell vagy az miatt a legjobb én ps4-et vennék, igaz ps3as se néz ki rosszul, de ezután a vidi után másképpen fogod látni xD
"sose volt még ps 3-mam xD"
Akkor pláne megéri van egy rakat játék 2007 óta szal lesz mivel játszani
PC attól függ, hogy fognak portolni xD
Rosszabb esetben még rosszabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!