Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől lassult be az ssd-m?

Mitől lassult be az ssd-m?

Figyelt kérdés

Egy kingstone Hyperx 3k ról van szó,beszereltem,felraktam a windowst,mindent jól beállítottam,és 2 hétig nagyon jó volt minden,gyors volt.

Egyik napról a másikra bekapcsolom,és az Üdvözlő képernyőnél 1 percig tölt.

Mi lehet a baj?Telepítsem újra a windowst?

2014. aug. 27. 23:14
 1/8 anonim ***** válasza:
nekem is ugyan ez van. Windwos alatt 1 hetet működött és utána nem volt jó háromszor telepítettem de mindig belassult . Hónapja stabilan megy rajta az ubuntu
2014. aug. 27. 23:17
 2/8 anonim ***** válasza:
jav : lassan hónapja
2014. aug. 27. 23:17
 3/8 A kérdező kommentje:
op. rendszert nem szeretnék váltani...
2014. aug. 27. 23:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem meg helytelenül van konfigurálva, és a TRIM nem fut rajta. Prohardveren van sok cikk direkt SSD setupról.
2014. aug. 28. 00:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Küld egy képet erről a programról (bal alsó sarokban képernyőkép készítési lehetőség):

[link]

2014. aug. 28. 01:37
 6/8 A kérdező kommentje:
Tessék: [link]
2014. aug. 28. 16:26
 7/8 anonim ***** válasza:
A lapozófájlt ilyen mennyiségű memóriánál letilthatod, vagy átállíthatod fix 400 MB-ra, csak feleslegesen foglalja a helyet (~8GB). A TRIM megfelelően működik, az alignálás is rendben. Az AMD Sata drivert frissítsd a legfrissebbre, de akár el is távolíthatod, ez is felelős lehet a lassulásért. Kevés esetet kivéve a rendszer saját SATA drivere a tökéletes választás. Mást nem látok, ami felelős lehetne a lassúságért.
2014. aug. 28. 16:57
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi,hol tudom letiltani/beállítani a lapozófájlt?

És hol tudom a sata driver-t frissíteni?

2014. aug. 28. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!