Most akarok venni hűtő ventillátort a gépházamba?
Van egy Zalman Z3 Plus fehér gépházam ( alapból 4 ventit tartalmaz )
Ezt bővíteni szeretném 2db ArticCooling ventivel.
Az 1ik 12cm-es másik 8cm-es,azt nemtudom hogy a csatlakozónál mit kell figyelni?vagy csak egy csatlakozó van? meg azokat majd a tápba kell bedugni vagy az alaplapba?
(Lehet hülye kérdés,kérlek ne negatív kommenteket írjatok köszi :) ) (nem én raktam össze a gépem)
Táp: Sharkoon WPM 700W
Alaplap: Gigabyte Z97p-D3
Ha jól számoltam, akkor az alaplapodba4 ventilátor kötkető. Egy a processzoré, és három rendszerhűtő.
Ha ennél töbet akarsz, akkor azt vagy közvetlenül a tápra kötöd, vagy pedig veszel egy előlapi panelt, amit egy 3,5" vagy 5,25" -os bővítőhelyre lehet betenni.
Ettől függetlenül, ha rám hallgatsz, nem teszel további ventilátorokat a házba, mert nem javít a légáramláson, csak több zajt csinál. A mostani elöl egy, hátul egy és felül kettő (legalábbis én így szerelném) bőven elegendő.
Ha valamelyik nem jól teljesít (kicsi a légszállítása, zajos), azt cseréld le, és kész.
#4 Most egy ventilátor nyomja be a házba a levegőt elöl és három kifelé hátul és felül.
Ha előre beteszel még egy légkavarót, attól a három kifelé dolgozó ventilátor nem fog több levegőt szállítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!