Proci és alaplap csere, melyikből lenne jó, és
egyáltalán érdemes-e?
Figyelt kérdés
Gépem adatai:
AMD FX6300 + COOLERMASTER Hyper 212
ASUS M5A97 EVO R2.0
R9 270X 2GB
Samsung SSD 120GB / WD Blakc 500GB
Kingston HyperX 8GB DDR3 1600MHz
fsp raider 550w
Proci és alaplap cseréből inteles szeretnék!
Intel i5 4690 proci (nemtudom megéri-e a +5k 4690k-ra, ezt majd írjátok már le mennyire tuningolható),
illetve valami bikásabb lapot 30-40ezer Ft környékén!
Vga meg majd később cserélem le egy jobbra!
Vagy várjak intel-re, hátha pár hónap belül kidobnak valami újat? Amúgy azért cserélem le intelre mert később nagyobb vga terveznék bele, és mert jobb az intel! Játék céljából lenne persze!
Legalább várj a Broadwell-es procik kijöveteléig, február környékén érkeznek.
2014. aug. 27. 15:09
2/11 anonim válasza:
fölösleges arra várnia ,ha csak nem dupla árat akarsz fizetni!! Majd ha lemennek az árak akkor szabad csak 5.generációs procit venni !! de abban igaza van ,hogy fölösleges ennyit költeni ! Vegyél 1 h97-es alaplapot + i5 4460 -ast !! Azt majd cseréled ha jó árban lesznek az új procik !!
2014. aug. 27. 15:12
3/11 A kérdező kommentje:
Amúgy megéri a cserét, vagy sem? Ennyi erővel inkább veszek ps4-et de az már 4-5 évig nem kell semmit cserélnem benne...
2014. aug. 27. 15:17
4/11 anonim válasza:
Te tudod !! Veszel 1 ps4-et !! 1. A grafikus teljesítmény sokkal kisebb !! 2. Havonta 14-15e-t kiadni egy játékért ,ki tudod-e fizetni ? ! Én is így voltam a ps3-al csak most nincs pénz = nincs játék = unalom !! Neked kell tudni ,hogy mire van kereted !!
2014. aug. 27. 15:21
5/11 A kérdező kommentje:
Hát ha melózik az ember, akkor az a havi 1 játékért 14-15 ezer ft nem vészes.
2014. aug. 27. 15:23
6/11 anonim válasza:
Most számold ki ,hogy havi 1 játék 14 és te mennyit költesz el egy játékra 3 év alatt !! Nem is egyszer érted el azt az árat amennyiből 3 évente frissíteni kéne a gépet !! És szerintem azért te is tisztában vagy azzal ,hogy manapság nem havi 1 játék az ami érdekes !!(már persze kinek mi )
2014. aug. 27. 15:27
7/11 A kérdező kommentje:
Mondjuk fel tehetem úgy is a kérdést mi éri meg pc+ps4, persze ezt nekem kell tudni legjobban...Ps4 exkluzív címek érdekelnek, de ugyan akkor jogos az is hogy konzol nem egy erőmű és olykor néha-néha kompromisszumokat kell kötni, de ez igaz a pc-re is.
Bár azért megnézve hogy az Xbox 360 2005 környékén jött ki, 2011-2012 elég jó hozta a grafkó szintet pc versus xbox 360 grafikai szinten, azért alig lehet észrevenni különbséget, azért 7 évig nem semmi ez! Bár az új gen. konzoloknál már kitudja...
2014. aug. 27. 15:27
8/11 A kérdező kommentje:
Nyílván ha használtan veszem meg csak olcsóbb...de ember válogatja, lehet szarok rá és nem költekezek!
2014. aug. 27. 15:28
9/11 anonim válasza:
Hát azért ne mind1 mivel hasonlítod össze az xbox360-at :D Szerintem 1 nem olyan konfigot lehet mutatni ahol ocsmánynak tűnik az xbox !! Neked kell tudni ,hogy akarsz-e olyan játékkal játszani ami csak pc-re van vagy olyannal ami csak ps4-re !! Nehéz döntés ,de én tanultam belőle és az az igazság hogy egyik sem tudja kielégíteni az igényeid rendesen !! Az a legjobb ha mind2 megvan egymás mellett !!
2014. aug. 27. 15:31
10/11 anonim válasza:
nem teljesen értem a problémádat.. a legtöbb játéknak fullon kéne mennie ezen a gépen.. ennyi erővel vehetsz ps-t mert még ezt is tudod majd használni egy ideig játékra
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!