Hogyan tudom működésre bírnom mindkét vagy legalább egyik game padomat?
Figyelt kérdés
Win 8.1 rendszerem van és rá kellett jönnöm hogy a Trust gamepadom nem működik NFS The run, NFS The rivals játékok alatt. Ahogy továbbpróbálkoztam legos játékkal az sem ment. Mai napon vettem új gamepadot (Acme Ga02) van hozzá driverlemez is, de gyakorlatilag ez sem működik az említett játékokon. Az uj gamepadot látja a gépem, a gombok tesztelése és a 2 joy is látszódik a játékvezérlő tesztelésen. Ennek ellenére játékokkal nem tudok játszani. Egyik kontroller sem halott félreértés ne essék, de pl, nem megy teljes gázzal, Nem vált sebességet, Tolat előremenetel helyett. Megy teljes gázon majd belassul a versenyautó. Teljesen használhatatlan meg van zavarodva! Tudnátok tippet adni mi lehet a gond?2014. aug. 26. 22:37
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!