Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a baj a Hdd-vel?

Sprinter23 kérdése:

Mi a baj a Hdd-vel?

Figyelt kérdés
Van egy 160 gb samsung sata hdd adattárolásra használom.A gond az vele,hogy egyszerűen nem tudom megnyitni mert formázást kér fontos lenne mert rengeteg személyes adatot tárolok rajta!Nem szeretném ha elveszne.Valaki ha tudja,hogy ilyenkor mi a teendő megköszönném ha írna!
2014. aug. 26. 19:40
 1/4 Reiber Péter ***** válasza:

A windows akkor irja ki, hogy a lemezt formázni kell, ha nem talál értelmezhető file rendszert rajta.

Tehát az adataid félig máris odavannak, két lehetőséged van.

1:megpróbálod vmilyen recovery programmal házilag visszaszedni a lemezről a cuccot, kockáztatva, hogy ami miatt megsérült már eleve, az teljesen ki is nyirja lassanként....

2:vagy profibb szakember segitségét kéred, aki járatosabb ezekben, és tudja mikor, miért mit csinál.

Garancia a sikerre itt már nincs, lehet hogy már most roppant kevés adat nyerhető vissza, ha ugyan valami tréfás program, vírus, személy, akármi_akárki teljesen le nem formázta azt a lemezt.

2014. aug. 26. 22:10
 2/4 CspCsj ***** válasza:

Megpróbálhatod másik gépben, lehetőleg másik Windows-zal.

Párszor előfordult külső vinyóval, pendrive-val és memóriakártyával is, hogy újabb Win7/8 mindenképpen formázni akarta egy másik gépben WinXP meg gond nélkül látta a tartalmát.

2014. aug. 26. 22:22
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkét felhasználó válaszát!Próbálkozok más gépbe hátha..vagy pedig valamilyen progival.Egyébként a hdd 2-3 éves soha nem volt telepítve,mindig adattárolásra használtam.És pont most megy tönkre mikor a legfontosabb adatok vannak rajta még hozzá 140 gb :/
2014. aug. 27. 10:46
 4/4 A kérdező kommentje:
AnyReader 3.13 ezzel a progival el kezdtem a fájlok másolását majd kiderül mennyit sikerült megmenteni :)
2014. aug. 27. 11:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!