Genius SW-HF 2.1 1700 fa hangfal : miért áll fent ez a hiba?
Üdv!
ezt a hangfalat rendeltem meg, melyet hétfőn 16:07-kor kézhez is kaptam...
Kibontottam, összeraktam, kipróbáltam, szólt rendesen...
Ma délután egy picit hangosabban hallgattam, kb 20-30%-al több volt mint a "megszokott" (össz kb 40-65% közé esik a hangerő). El kellett mennem itthonról, a hangfalat kikapcsoltam, a hátulján lévő kapcsolóval, a gépet bekapcsolva hagytam (PC-hez van kötve).
Majd mikor hazaértem, és bekapcsoltam a hangfalat, megnéztem egy videót, ekkor jobb oldal jobban szólt mint bal...
Gondoltam a videó hangsávját ronthatták el... Részben igaz is volt a feltevésem.
Meghallgattam egy zenét, majd kiderült hogy a hangfal hibája.
Ekkor elkezdtem próbálgatni a kábeleket, hogy a hangfal rossz, vagy a kábelek, vagy a kimenet...
A hangfallal nincs semmi probléma, viszont a bal kimenettel igen. Egy bizonyos hangerő alatt sokkal kevesebb áramot kap a bal hangfal mint a jobb, viszont a pont után, alig észrevehetően de még mindig jelent van a hangerő eltérés. Ahogy tekerem felfele a hangerőt úgy tűnik el a különbség...
Kérdésem pedig, hogy mi lehet a probléma, mi okozta?(csak elmentem otthonról és visszamentem, addig senki se használta a hangfalat)
Garanciáztatni nem nagyon szeretném, mert kollégista vagyok, és ha olyan időpontban küldik vissza akkor lehet sok idő mire bekerül a koliba...
De ha szükséges akkor garanciáztatom...
Na igen, ez vehető olyan hibának amit garanciálisan megjavítanak / kicserélnek?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!