Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a probléma?

Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés

Nemrég volt egy gépfejlesztés. Vettem a gépbe uj videókártyát (ASUS R7 260) és processzort(I5 3470).

Jó ideje csinálgatja hogy a képernyőillesztő izé nem válaszol, meg hasonló. Volt már hogy kékhalálozott a gép vagy csak egyszerűen lefagyott. Ilyenkor a chipset hűtő az alaplapon forró volt. Az alaplapon még a ram mellet csíkba, processzor környékén és a chipset környékén volt meleg. Lehetséges hogy a proci és a videókártya tulságosan kihajtja az alaplapot? Vagy esetleg a táp a szar?

I5 3470

GA-H61M-S1 REV2.0

ASUS R7 260

CHIEFTEC GPA-450S8

160GB SEAGATE

2+2GB KINGMAX 1333mhz

2014. aug. 26. 14:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Az alaplap nem bírja. Mint írtad is a chipset hűtő forró volt, na ennek nem lenne szabad megtörténni, ha megfelelő hűtést kapna, ezért kékhalálozik be.
2014. aug. 26. 14:29
 2/2 A kérdező kommentje:

Remek. Ott vagyok most hogy elolvastam videókártyának a user guideját és 500W-os tápot ajánlanak minimum.

Szerintem akkor veszek egy alaplapot és egy tápegységet.

Alaplapnak: ASRock Z77 PRO4-M -et gondoltam

Tápnak: Egy márkásabb 550-600W-osat.

2014. aug. 26. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!