Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Windows Xp-n nem megy a hang...

Windows Xp-n nem megy a hang miért? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Xp-t raktam egy gépre szépen meg is néztem, hogy milyen drivereket kell leszedni hozzá a hang kártya Realtek AC'97, fel is raktam a windowsban úgy jelenik meg mintha lenne hang mármint a hangszóró ikon is ott van és úgy látszik mintha lenne hang, csak a probléma az, hogy valójában nem megy..

Miért van ez, és hogy lehetne megoldani?

2014. aug. 26. 13:41
 1/6 Szirty ***** válasza:

Csatlakoztass hangszórót / fülhallgatót a hangkártya kimenetébe!

Szüntesd meg a hang némítását a keverőpulton és told nullánál magasabb hangerőre a szükséges csatornákat.

2014. aug. 26. 16:15
 2/6 CspCsj ***** válasza:

Laptop pontos típusa?

Gyártó weboldaláról töltötted le a driver-eket?

2014. aug. 26. 17:51
 3/6 Szirty ***** válasza:
Miből olvastad ki hogy laptopról van szó?
2014. aug. 26. 18:22
 4/6 A kérdező kommentje:
Jó az most nem lényeg :D, de amúgy számítógép, és drivereket meg külön töltöttem le más más oldalról mivel nem mind egyforma.. szóval de nem is számít az első válaszolónak pedig köszi, csak annyit hozzáteszek még, hogy hang némítás nincs is bekapcsolva, windowson úgy tűnik mintha menne normálisan minden, csak éppen hangszóróval semmi nem hallatszik, fülessel pedig csak kis recsegő hang... miért lehet ez?
2014. aug. 26. 19:44
 5/6 csacsi2 ***** válasza:

Hang némításnál a hanghullám (wave) is le lehet húzva, tulajdonságokban jelenítsd meg,ellenőrizd!

[link]

elképzelehtő hogy a hangcsatornák száma van rosszul beállítva (mono,sztereo,5.1...)

[link]

vagy rossz hangeszköz van megadva

[link]

Drivert meg a hangkártya pontos típusa szerint keress. Nem tudod akkor az aida64 program segít.

Vagy az eszközkezelőben az eszközazonosító!

[link]

[link]

2014. aug. 26. 21:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.. leszedtem az easy drivert és felrakta legfrissebb változatát a hangkártya driverének és most már megy a hang is.
2014. aug. 26. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!