A vezetéknélküli router alatt azt értjük ami WiFi hálózatot is ad?
vaterán a router menüpontnál két kisebb kategória van:
vezetékes és vezetéknélküli..nem tudom hogy helyes-e ugy ahogy én gondolom? Mert ha így van akkor az elnevezés kissé helytelen, az hogy a vezeték nélküli jelző ott van mellette én arra inkább azt sejtetné egy laikus számára hogy a routerhez nem kell vezetékeket,kábeleket csatlakoztatni.
Hasonló... A kábelt bekötöd a modembe -> a modemet bekötöd a router WAN/WLAN aljzatába -> a routerhez kapott/vett "vevőt" bedugod a gépbe (ha kell installálod külön...) -> KÉSZ!
Csak a router és a gép közé nem kell vezeték! Vagyis Pl.: az előszobádban van a netkábel, akk nem kell vezetéket húznod a szobáig...
köszi:)
de akkor most pontos választ nem adtál
vezetéknélküli router=WiFi-s router?
Az értendő alatta, hogy a netet WiFin keresztül /is/ osztja tovább.
Tudsz, vagy láttál már olyan megoldást, hogy csak úgy benne a net egy dobozban? /Házi használatra gondolok!/ Minimum 2 drót kell hozzá: 1 Wan kábel, mondjuk egy modemből 2: Tápkábel
Üdv: StMiklos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!