Ps4 vagy gép tuning? Többi lent.
az lenne a kérdésem hogy vegyek egy ps4-et vagy újítsam fel a következő pc-t:
processzor:AMD A-8 5600k.
videókártya:Radeon HD 7560D integrált.
memória:8gb ddr5 a tipust nem tudom.
alaplap:asus fm2a85-v pro.
Azt a PC-t nem felújítani kéne, hanem kompletten cserélni.
Ha csak egy PS4 árát tudod rászánni, talán jobban is jársz vele. Ha van pénz erős gépre, akkor most szerintem az a jobb megoldás.
Én semmire sem mondanám hogy szar... :-)
Döntsd el, hogy csak játszani akarsz, vagy más dolgokat is szeretnél... ...bár netezni a PS4-en is lehet, csak érdekes... :-)
...ha csak játszani akarsz, akkor menj át valamelyik játékgépre, az XBOX sem szar, annak ellenére, hogy sokan szidják a Microsoft-ot... :-)
Ezután nézd meg, hogy vannak-e az adott játékgépre olyan játékok, amivel játszani szeretnél... :-)
Esetleg nem árt utánnanézni, hogy a megvásárolni kívánt játékgép chip-elhető-e, azaz kalózmásolt játékok futtathatóak-e rajta, mert ha nem, szerintem a gatyád is rámegy a 10-20 000 Ft-os játékcsodákra... :-)
Ha meg úgy döntesz mégis a számítógépnél maradnál, akkor elsőbb vegyél valami nVidia videokártyát, a PS4 árán már tudsz is egy jófajtát...
PS4:
Videokártya:
Persze vehetsz fele ennyi pénzért is, akkor még maradna pénzed egy új processzorra is, talán az alaplap is beleférne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!