Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a gép jó lesz így?

Ez a gép jó lesz így?

Figyelt kérdés
[link]

2014. aug. 26. 08:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Háznak: Thermaltake Commander MS-I

Merevlemez: Western Digital WD10EZEX

2014. aug. 26. 08:23
 2/11 Unari ***** válasza:
26%

Nem rossz de ha csak felhasználói szinten akarod használni a gépet, mondjuk csak játék és slussz akkor kicsit sokba kerül.Ha bele is akarsz piszkálni a rendszerbe ahhoz nem tudok hozzászólni. Személy szerint én nem szeretem az asrock alaplapokat. Sok gondom volt vele. Vita az AMD vagy intelről teljesen felesleges. Nekem volt ez is az is gond nélkül futott minden (játék 3d tervező szofver)i5-n, és amd x4 760k-n. Több függ a videokártyán szerintem. A hexa táp csatijai szerintem rövidek lesznek az alsótápos házba, de nem mernék mérget venni rá. A ház számomra ismeretlen, és nincs róla rendes teszt, nem bízom benne. Írok egy konfigot én hogyan pakolnám össze ha játékra kellene használnom a gépemet.:

[link]

Ez így majd 40000FT-al olcsóbb és a videokártya erősebb, van benne ssd, a ház pedig tesztelt kiválószellőzéssel bíró ház, és van plusz processzorhűtő (ami úgy is kelleni fog, mert a gyári durván hangos) Tuti hogy fullon fut rajta minden, mert az egyém hasonló, sőt kicsivel kisebb teljasítményű is.

2014. aug. 26. 11:05
 3/11 Unari ***** válasza:
ja még annyit hogy a hdd 1TB-al több, és mivel nekem is ilyen van és 2 éve tökéleteen és csendesen fut merem ajánlani.
2014. aug. 26. 11:09
 4/11 Unari ***** válasza:
na puff nem vettem észre hogy montort is tettél bele. Így inkább azt mondanám hogy ebben az árban ez erősebb konfiguráció. :-) bocs a bakiért.
2014. aug. 26. 11:14
 5/11 anonim ***** válasza:

jónak tűnik,ahogy elnézem processzor limited nem nagyon lesz. a ram elég,a monitor jó,bár kicsit drága,VGA-rendben.

HDD-is rendben (bár én ilyen árban tudnék kicsit jobbat is) proci renben,látom H97-et választottál platformnak,úgy hogy ez is rendben!

ami kifogásolható az a ház!! ilyen árban meg kaphatc bármilyen thermaltake,coolermaster kuckókat is minimum 300-350 wattos leg többször FPS tápegységgel együtt!:)

2014. aug. 26. 11:25
 6/11 anonim ***** válasza:
*kaphatsz,*rendben
2014. aug. 26. 11:25
 7/11 anonim ***** válasza:

Jó lesz, de háznak inkább egy Corsair Carbide 200R-t vegyél ennyiből, vagy kicsit olcsóbban Cooler Master N500

A Hexa-nak nem túl hosszúak a kábelei, nem biztos, hogy elég hosszú lesz.

Szóval én Cooler Master N500-as venném, és tápnak vennék egy Evga 500B-t

2014. aug. 26. 11:35
 8/11 anonim ***** válasza:
A te konfigod jo kedves kerdezo! Ne vegyel AMD-t
2014. aug. 26. 11:54
 9/11 A kérdező kommentje:

Kedves Válaszolók!

Köszönöm mindenkinek a válaszát, véleményét! A gépet sajnos azelőtt megrendeltem, mielőtt túl sok válasz érkezett volna, így nem tudtam már változtatni rajta. De bízom benne, hogy jó lesz minden, főleg a ház és a táp miatt izgulok! Ez lesz az első saját gépem, remélem ezért a pénzért minimum 5-6 évig fog rendesen működni! :)

2014. aug. 26. 22:51
 10/11 anonim ***** válasza:
5-6 ev mulva mar csak mediumra lesz eleg!
2014. aug. 27. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!