Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért tölt egyfolytában az...

Miért tölt egyfolytában az SSD és a HDD is?

Figyelt kérdés

Van egy viszonylag elég gyors gépem, Core2Quad-os procival és 2GB DDR2 RAM-mal, tehát elég villámgyors kis gép.

Pakoltam bele egy SSD-t a régi winyó helyett, de valamiért folyton töltött, és ha megnyitottam egy egyszerű programot, mint pl. a Chrome-ot, akkor leállt 10 másodpercekre. A piros led csak nagyon ritkán aludt ki pár másodpercre.

Megelégeltem a dolgot, és tettem bele egy SATA2-es winyót, de ezzel is ugyanazt csinálja.

Most már elkezdtem gondolkodni, hogy nem-e a RAM-okkal lehet valami?!

Sajnos nem vagyok szakértő, de egy-két dologgal tisztában vagyok.

Többször újratelepítettem már a rendszert; A BIOS-t visszaállítottam már defaultra is; NEM kötöttem be fordítva a LED-et; NEM csutkára világít a winyó jelző fény, hanem néha vibrál, néha ki is alszik, de BIZTOS, hogy nem fordítva működik.

Néha van, hogy a kurzor is lefagy, miközben csinálok valamit, elég bosszantó. Aztán ha egy képfájlt, vagy mást akarok a merevlemezre menteni, akkor 20 másodpercre is lefagy minden.

Használható tanácsokat kérek!

Önjelölt szakértők, és vaktában találgatók kíméljenek! A fent leírtak tények, és 100%-ig biztosak! Lehetőleg olyan emberektől várok válaszokat, akik találkoztak már ilyen problémával, és nem kérdéssel válaszolnak a kérdésre :)

Köszönöm!

2014. aug. 25. 18:46
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Értem... köszi a tippet. Utána járok.
2014. aug. 25. 22:36
 12/12 A kérdező kommentje:
Egyébként lefuttattam egy RAM tesztet, és nem talált hibát.
2014. aug. 25. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!