Hány év átlagban egy pendrive élettartama?
Figyelt kérdés
És mondjuk ha tönkremegy, egyik napról a másikra elveszik az összes adat, amit rajta tároltam? Sehogy sem lehet lementeni?2014. aug. 25. 17:43
1/3 anonim válasza:
Lementeni letudod, csak többé nem tudsz törölni róla, illetve új adatokat írni rá.
Az élettartamát pedig inkább az újraírások mennyisége határozza meg, mint az öregedés. Persze biztosan az is közre játszik.
2/3 anonim válasza:
Nos az én Kingstonom lassan 10 éves és semmi baja - lassan a 4 GB méret miatt akarom majd cserélni. Sokmindentől függ a dolog, de igen, ha tönkremegy, törlődik róla minden, mivel memória-alapú nem oldható meg az adatmentés úgy mint mondjuk HDD esetén. Épp ezért kell minden fontos adatról legalább 2 másolat.
3/3 anonim válasza:
Sokszor valóban tönkremegy úgy, hogy a gép sem érzékeli. Normál használat mellett (gondolom napi 2-3 alkalom minősül annak) valószínűleg a garanciával megegyező időtartam. Persze ettől lehet több is, de általában igyekeznek mindent úgy készíteni, hogy hamar tönkremenjen. (Fent kell tartani a fogyasztó társadalmat..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!