Melyik a legjobb monitor 50e forintig?
Figyelt kérdés
Elvárás : 1080P, HDMI, 2MS válaszidő, 24", lehetőleg szép színei legyenek. Tudom, arra IPS panel kell, de annak nagy a válaszideje sajnos, nem tudom megérné-e.2014. aug. 25. 15:31
1/23 anonim válasza:
enniyért már ips,ha sok veszel egy tn panelest olcsobban vagy sokkal drágábban eszel egy ips-t kevés válaszidővel.
2/23 anonim válasza:
Megérné.
50 alatt mondjuk: [link]
4/23 anonim válasza:
Nekem is 5ms a válaszideje és az nem lassú szerintem megéri az IPS hidd el nem sok eggyáltalás az 5ms amúgy (játékra használom)
5/23 A kérdező kommentje:
Most is egy 5ms-es van, kicsit "mosódik" vele a kép. De igazából mindegy, a lényeg hogy 1080P legyen szép képpel és 24"-os :D
Köszönöm a válaszokat, az LG lesz.
2014. aug. 25. 16:01
6/23 anonim válasza:
mintha bármit is éreznél egy 2ms válaszidejű monitornál.
Játszottam már 8ms válaszidejű monitorral, semmi hátrányt nem éreztem más monitorhoz képest.
Ennyiért nehogy valami TN paneles cuccot vegyél.
7/23 anonim válasza:
vsync be vann állytva? szerintem attól "mosódik"
8/23 A kérdező kommentje:
Sosem használok vsyncket, és én meg láttam már 2MS-es monitort, van különbség gyors mozgásoknál :)
2014. aug. 25. 16:07
9/23 anonim válasza:
használj vsync-et és nézd meg változott e.
10/23 A kérdező kommentje:
Próbáltam már... Nem vagyok hülye, 10 éve van gépem, egyszerűen csak szar az 5ms, ez tény, hogy olyankor mosódik gyors mozgásnál a kép.
2014. aug. 25. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!