Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek mi okozza a...

Szerintetek mi okozza a zavarokat 3D és HD filmnézéskor?

Figyelt kérdés

gyanítom hogy a kevés RAM okozza de lehet hogy maga a videókártya hibás

gépem adatai:Alaplap: Asrock Conroe kentsfield fsb1066 4CoreDual-VSTA (DDRI és DDRII támogatás, (2 x 2 slot), agp és pci-e, sata, ide, 7.1 HD hangvezérlő és kimenet)

Processzor: Intel Core 2 Quad Q6600 (LGA 775,2,4 Ghz,L2 cache:8 MB) 4 mag

HDD: 80GB Samsung SATA

Ram: 1 GB DDR (2x512mb)

Táp: M-Tech 450W (24 pin + 4 pin, 6 pin vga, 3 sata, 2 ide, 1 fdd csatlakozó)

ODD: DVDíró/olvasó

VGA: GF-9600-GT DDR3 512 mb.

2014. aug. 25. 15:23
 1/9 anonim ***** válasza:
A videokártya.
2014. aug. 25. 15:24
 2/9 anonim ***** válasza:
Karcsú a VGA, és a RAM is kevés.
2014. aug. 25. 15:27
 3/9 anonim ***** válasza:

Milyen a zavar jellege? Egyébként valószínű, hogy a videokártyával van gond..

(Ja és a táp "életveszélyes" a gépre nézve. Amint lesz egy felesleges 10-esed cseréld! Akkor is, ha erre már nem nagyon akarsz költeni. Ha jól választod meg, a következő gépbe átmenthető lesz...)

2014. aug. 25. 15:27
 4/9 anonim ***** válasza:
Az pedig lemaradt, hogy 3D HD filmnézéshez a memória lassú is és kevés is! (Viszont ebbe a gépbe már nem nagyon éri meg venni, mivel drágább bele, mint egy újba.)
2014. aug. 25. 15:29
 5/9 A kérdező kommentje:
támogatja a ddrII ramot is szoval az annyira nem drága. egyébként most akartam megvenni ezt a gépet 20 e forintért, gondoltam ha ramit veszek bele semmi gond nem kesz, de ugy hogy tobben is azt irtatok hogy a videokartya a hibás nem hiszem hogy megveszem. mert amugy nekem tokéletes választásnak tünt ezzel a procival meg vgaval csak counter strike 1.6 on szoktam játszani annak meg bőven elég lett volna
2014. aug. 29. 10:45
 6/9 anonim ***** válasza:

AZ a bibi, hogy te 3D-t is szeretnél nézni. Az majdnem olyan, mintha 2 monitort kellene meghajtania a VGA-nak.

30 fps-el az egyiket, és 30 fps-el a másikat, persze ezt HD minőségben.

Ehhez kevés az a hardver szerintem.

2014. aug. 29. 15:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Ne vedd meg.. annyit kéne rákölteni amennyiből egy újat veszel. Táp az borzalmas. Videokártya az hibás szerintem. A filmek tárolására a 80GB kevés és memóriából a ddr2-t is felejtsd el. 3D-hez minimum ddr3 és 4GB kell. Meg egy erős videokártya. Szóval: tápot, alaplapot és ramot, hdd-t, videokártyát kéne kicserélned. :D Viszont a foglalat az elavult, tehát az "új" géped sem lenne fejleszthető.
2014. aug. 29. 15:25
 8/9 anonim ***** válasza:
*CPU foglalat
2014. aug. 29. 15:25
 9/9 anonim ***** válasza:
valami i3-as konfigban gondolkodj egy multimédiához megfelelő videokártyával és egy külön hangkártyával (alaplapinak borzalmas a hangja). ha van házimozierősítőd akkor utóbbi nem kell, mert a hdmi-n a hangot is viszi majd
2014. aug. 29. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!