Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ilyen kábel működik?

Ilyen kábel működik?

Figyelt kérdés

Szóval számítógépem szeretném összekötni kicsi crt tv-vel, mert monnitorom már nincsen venni meg nem akarok.

Szóval olyan kábel tényleg működik, hogy vga-ból, vagy dvi-ből rca jel jön ki, vagy scart?

Tehát vga/dvi-rca kábel? Ilyet én honnan tudnék szerezni, mert azt halottam, hogy nem lehet mert a vga meg a dvi digitális, az rca meg analóg. Szóval ez lehetséges? És hol tudnék ilyen kábelt venni vagy rendelni, lehetőleg olcsón ami működik is?

A válaszokat előre is köszönöm!

2014. aug. 25. 15:19
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha van a TV -nek RCA bemenete akkor elvileg igen.

De a beállításokkal gondok lehetnek monitor nélkül.

2014. aug. 25. 15:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Vga is analóg.
2014. aug. 25. 15:22
 3/8 anonim ***** válasza:

"És hol tudnék ilyen kábelt venni vagy rendelni, lehetőleg olcsón ami működik is?"

Ez fogósabb, amit én ismerek kábel és garantáltan működik, annak árából használt CRT monitort lehet kapni.

2014. aug. 25. 15:23
 4/8 anonim ***** válasza:

Na azért ez messze nem ilyen egyszerű. A VGA-t közvetlenül nem fogod tudni rákötni a CRT tévédre.

Ezt a topikot mindketten olvassátok végig:

[link]

2014. aug. 25. 15:33
 5/8 A kérdező kommentje:

Most akkor hozzá tudom kötni a gépem a tv-hez?

nekem ilyen kábelek lennének jók:

dvi-scart

dvi-rca

vga-scart

vga-rca

(hang egyikhez se kell azt jack-el megoldom)

De ha az számít van egy átalakítóm ami dvi-ból vga-t csinál.

Ez a kábel egyébként jó lenne?:

[link]

2014. aug. 25. 16:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Megválaszoltad saját magadnak a kérdésedet. Gratula :)
2014. aug. 25. 16:22
 7/8 pinkpancser ***** válasza:
Igen, elvileg ez jó lesz. De arra azért számíts, hogy a CRT TV-k kisebb felbontása miatt sokkal rosszabb minőséget kapsz, mint egy használt, 1000 Ft-s monitorral.
2014. aug. 25. 16:55
 8/8 anonim ***** válasza:

szerintem nem fog vele működni...

nem lehet közvetlenül egy vezetékkel összekötni. kell közé egy elektronika. nem vagyok szakértő a témában ezért linkeltem azt a fórumot. ott nálam okosabbak részletesen elmagyarázzák miért és hogy mi kell

2014. aug. 25. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!