Miért van egy fekete káva a monitoromon?
Most raktam újra a Windowst és hiába állítom be a natív 1920x1080-as felbontást, a megjelenített kép és a tényleges káva között van egy 1centis fekete káva. Újratelepítettem a Catalystet is de a probléma ugyanúgy megmarad, illetve amikor letörlöm a Catalystet, akkor normális lesz a kép, és eltűnik a káva. Próbáltam átdugni egy másik HDMI kábellel a tvbe, úgy hogy egy másik portba dugtam a kábelt, de a probléma így is fennáll. Nincs valami ötletetek?
Monitor: ASUS MX239H
VGA: Sapphire Radeon HD 7870 GHZ edition
1 rendesen be van állytva a felbontás
2 nem tudom ,hogy a catalyszben lehet(1 ha megvan) húzni nyúzni a képet vagy magán a monitoron.
Próbáld meg azt, hogy lepucolod a catalystot a gépedről teljesen ezzel a programmal:
fontos, hogy ezt használd, ez minden otthagyott maradékfájlt is letöröl.
Ha ezzel meg vagy, rakd újra a catalystot. Ha a probléma utána is fent áll, akkor passz, de ez egy próbát megér. Ha sokszor rakod fel egymás után a catalystot, akkor az ilyen maradékfájlok bezavarnak egymásnak, és megőrül a géped. Azért kell előbb lepucolni ezzel, majd újra rakni, így legalább meggyőződhetsz, hogy nem ez volt a hiba forrása.
Ezt a beállítást nézted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!