4x2gb 1333 és 4x2gb 1600 között mennyi különbség van FPS számát tekintve egy ilyen konfigon?
Figyelt kérdés
FX 6300 + Cooler Master TX3
Asrock 970 Pro 3 R2.0
XFX R9 280X
Ctg 550
Lenne érdemleges különbség vagy csak a 68 fps helyett 66 v. 67 fps szindróma?
2014. aug. 25. 11:09
1/6 anonim válasza:
Lényegtelen milyen a konfig !! Nem lehet pontosan fps-ben meg mondani, de számít a különbség !
2/6 anonim válasza:
Szerintem nem lenne túl nagy különbség. (amit írtál, annyi szerintem)
Viszont ha most akarsz venni ramot, akkor ne 4 darabot vegyél szerintem, hanem 2-szer 4GB-ot, így később bővíthető.
(Ha így értetted, akkor nem szóltam.)
3/6 anonim válasza:
Nem fps-ben lenne észrevétel hanem betöltésekkor !! Win,programok,játékok !! Ott azért lényeges különbség lenne!
4/6 anonim válasza:
2X4GB ram 1600MHz CL9! A konfig mar megvan?
5/6 A kérdező kommentje:
Igen megvan.
Csak van mindkettő a srácnak.
2014. aug. 25. 12:47
6/6 anonim válasza:
Teljesen mindegy,játékban dVGA mellett nem számít a rendszermemória órajele EBBEN az esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!