AMD A8 6600K Asus A58M-A/USB3 Corsair 2x4GB DDR3 2133MHz CL9 Vélemény?
Figyelt kérdés
FPS Hexa 400-as táp lesz hozzá, plusz van már egy 160-as és egy 250GB-os merevlemezem, ami nekem elegendő. Játszani nem akarok a géppel, csak internetezni, filmezni és a legfontosabb PhotoShoppolni ( maximum ). 60 körül jönne ki, megéri?2014. aug. 24. 21:36
1/2 anonim válasza:
Igen, megéri. Nekem is ilyen processzorom van, és nagyon jó, és gyors. Az alaplapi videokártyája 1333 MHz-s rammal agyonütötte a 15000 Ft alatti kártyákat. Simán tudtam vele dirt3-azni közepes grafikán. A táp teljesítménye pont elég, de ez legalább jó minőségű táp Ha kolink lenne, akkor már nem lenne elég. A ram is jó, bár 2133 MHz-t csak akkor fogja kezelni, ha húzod a procit. Egyébként 1866 MHz-en fog járni, de az is bőven elég. Sajnos a merevlemezeid nagyon vissza fogják fogni a teljesítményben (bekapcsolási idő, programo9k betöltése stb...) Esetleg a processzor hűtőjét cseréld le, bár én 4400 MHz-ig húztam (illetve az alaplap (ASUS A88X-PLUS)) és a gpu-ját is használom, és meg vagyok elégedve azzal a kis semmilyen hűtőbordával. Igaz, én is szeretnék egy másikat venni hozzá. A lényeg, hogy ez így egy jó gép, nem lesz vele gond. Esetleg a vinyóiddal, mert lehet, hogy lassúak lesznek. Én az enyémmel nagyon meg vagyok elégedve, pedig csak 1333 as ramom van, 2 giga.
2/2 A kérdező kommentje:
Tehát azt mondod elég 2x4GB 1866-os memóriát venni? Nem akarom húzni a processzort, igazából játszani sem fogok vele, max. Diablo 3, de az HD5750-nel is megy simán. A merevlemezeim SATA II-esek, annyira nem vészes a betöltési idő róluk most sem, engem nem zavar.
2014. aug. 25. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!