Komplett gépet szeretnék rendelni a közeljövőben, csak nem tudom hogy honnan érdemes. Ipon vagy pcx a megbízhatóbb?
Figyelt kérdés
2014. aug. 24. 17:10
1/7 anonim válasza:
Össze kell rakni vagy mást kérj meg rá, hogy rakja össze, csak úgy érdemes. Az alapból összerakott gépekbe az olcsó hulladék alkatrészeket válogatják ugyanannyiért, amennyiért már sokkal jobb géped is lehet.
2/7 anonim válasza:
Mennyit szannal egy uj gepre? A pcx.hu-n ragd ossze vagy rakasd ossze itt valakivel es az ipon-rol rendeld meg!
3/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat,félreérthetően írtam ki a kérdést.Úgy szeretnék rendelni,hogy a gépösszerakóban én rakom össze az alkatrészekből a gépetTehát nem előre összerakottat akarok :)
2014. aug. 24. 17:20
4/7 A kérdező kommentje:
Az előző kommentem az első valaszolonak szolt :)
#2 köszi eddig egy pont az iponnak
2014. aug. 24. 17:22
5/7 anonim válasza:
Én az Iponból eddig egy játékot mertem csak rendelni, de annak is szakadt volt a borítója. Szerintem itt olyan cuccokat adnak el, amit máshol nem lehetett, mert visszavitték őket. Én biztosan nem vennék ezektől. A Users számtech boltot tudom ajánlani, tőlük már két konfigom van és teljesen jól működik és árban is baráti volt.
6/7 anonim válasza:
Ipontól van házam, tápom, 2-3 napon belül hozták Pick-Pack pontra.
7/7 anonim válasza:
Én eddig négyszer rendeltem a pcxtől, eddig korrektek voltak és gyorsan kihozták..és olcsóbb mint az ipon! Én tőlük venném a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!