Hol tudok SSD/HDD beépíthető keretet venni lenovo g580 laptophoz?
Nemhiszem, hogy bárhol lehet ilyet kapni. Valami ilyesmit keresek csak itthon: [link]
Elolvastad a kisbetűs részt? Mert szerintem nem ugyanarra gondolunk.
Kötve hiszem #1. :D
g580 2nd HDD Caddy-ként keress rá, az eBay-en a legolcsóbb és legegyszerűbb. A g580 nem fontos, univerzálisak, nagyon sok laptopba jók. Fel lehet szerelni az optikai meghajtó előlapját is, így észre sem venni, hogy HDD van a helyén. Viszont az SSD-t tedd a jelenlegi HDD helyére és a HDD-t tedd be a keretbe. Előfordulhat, hogy egy laptopban az optikai meghajtó SATA csatlakozója nem azonos teljesítményű a HDD csatlakozójával, az SSD-t meg a sebesség szempontjából nem előnyös lassabb portra csatlakoztatni, ha van gyorsabb is.
Itthon: [link]
Az eBay-en negyed ennyi pénzből megvan.
Köszönöm a választ és a tippet #2! Közben találtam egy videót youtube-on ahol pont az én laptopomba tesznke egy ssd-t és ő is a cd helyére a merevlemezt rakta. Ő ezt linkelte be:
Ez elég olcsónak tűnik.
Volt néhány külföldi vásárlásom, javarésze eBay-ről, vámot (és áfát) soha semmire nem fizettem. Egyébként meg a vám nem vészes összeg. Az áfa amitől félni kell, az a termék+posta árának 27%-a. A vám értéke emellett semmiség.
Mellesleg kevesebb mint 3000 Ft-ból megvan a keret eBay-ről és kb. 6000 Ft-tól van csak vám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!