Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » NFS Most Wanted 2012 miért...

Peteraveiro kérdése:

NFS Most Wanted 2012 miért akadozik be jó pár helyen?

Figyelt kérdés

Kis öcsémnek megszereztem,feltettem és be akad pár helyen ami nagyon zavaró,ha elhagyon pl a város közepét vagy épp ahol mindig beakad nagyon gyors ahogy mennie kéne.

elvileg ezen a konfigon "nagyon magas" beállításon kéne mennie a gépigény.hu szerint

CPU: AMD Phenom X4 9600BE (nincs húzva)

Ram: 4GB

Videókártya: Gigabyte AMD Radeon HD 6770 OC

a válaszokat előre is köszönöm :)

2014. aug. 23. 22:12
 1/7 A kérdező kommentje:
Windows 7 Ultimate 64bit-et használok
2014. aug. 23. 22:13
 2/7 anonim válasza:

Jaj de töketlen vagy!

Nézd meg!

Mikor megy a játék:ctrl-alt-del==> teljesítmény, és ott le tudod ellenőrizni hogy mennyire van leterhelve a ram/proci

Ha egyik sincs, akkor a vga a hibás

2014. aug. 23. 22:24
 3/7 Stark2000 ***** válasza:
"Nagyon Magason" ? Hát, egy HD7870-el esetleg, de máskülönben nézd meg mit produkál a kártyád: [link] . Nem akarom leszólni a videokártyát, de szerintem az a hibás! Proci kétlem hogy nem lenne elég, talán még a ram ami rossz lehet. De 4gb-tal nem kellene rosszalkodni, bár 6-8gb ram megnyugtatóbb lenne!
2014. aug. 23. 22:53
 4/7 A kérdező kommentje:

Gépigény.hu-n tájékozódom a gépigényekkel kapcsolatban és nekem ezt a beállítást dobta...

nekem nem 6670 a kártyám és nem 800mhz-es a gpu, linkelt oldalon ez van. :)

nekem 6770 és gyári super overclock így gyári 850mhz helyett 900mhz-es a gpu

egyébként maga a játék amúgy is optimalizálattlan sz.r legalább is ezeket olvasom róla.

na mind1 ezt dobta a gép :)

2014. aug. 23. 23:27
 5/7 Stark2000 ***** válasza:

Eskü, de én HD6770-et raktam be. Visszanéztem a linket, és tényleg rossz.. Most vagy én vagyok hülye, vagy az oldal. :D

Utólag megnéztem a játékot, és nekem a 650TI-vel olyan volt mint valami képregény sorozat. High beállításon még elugrált 30-60fps között, de max grafikán már nagyon instabil volt a helyzet, pedig egy I7-920 (@3,6GHz) + 8gb ram van a 650TI mellett, és FHD monitorom sincs..

2014. aug. 24. 09:26
 6/7 A kérdező kommentje:

hehe mind1 6670 van ott és kész jó helyen van... :D

meg nézem youtube-n 6770-el mindenhol magas beállításokon megy ezt nem értem.

én sem használok HD monitort

egy LG Flatron W2242T használok és 1280x1024-ben játszok minden játékkal és nem veszélyes a kép minőség

Farcry 3 és Battlefield 3 magas beállításokon megy (nem HD) és néztem az fps-t max 55

average 45

min 34 fps

2014. aug. 24. 10:43
 7/7 A kérdező kommentje:

Battlefield 3 az több fps-en megy néha beszámol 60-at is de 55-56 közt ingadozik elvileg AMD konfigra van igazán jól omptimalizálva és nekem AMD a konfig

de ez a NFS meg fogja a gépet,midenhol olvasom a gépigényét nekem meg van hozzá.

Prohardveren írták hogy még hd minőségben is tudnék játszani vele

de ott is azt írták hogy nem jó a játék motorja és nem áll rá a vasra...

2014. aug. 24. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!