NFS Most Wanted 2012 miért akadozik be jó pár helyen?
Kis öcsémnek megszereztem,feltettem és be akad pár helyen ami nagyon zavaró,ha elhagyon pl a város közepét vagy épp ahol mindig beakad nagyon gyors ahogy mennie kéne.
elvileg ezen a konfigon "nagyon magas" beállításon kéne mennie a gépigény.hu szerint
CPU: AMD Phenom X4 9600BE (nincs húzva)
Ram: 4GB
Videókártya: Gigabyte AMD Radeon HD 6770 OC
a válaszokat előre is köszönöm :)
Jaj de töketlen vagy!
Nézd meg!
Mikor megy a játék:ctrl-alt-del==> teljesítmény, és ott le tudod ellenőrizni hogy mennyire van leterhelve a ram/proci
Ha egyik sincs, akkor a vga a hibás
Gépigény.hu-n tájékozódom a gépigényekkel kapcsolatban és nekem ezt a beállítást dobta...
nekem nem 6670 a kártyám és nem 800mhz-es a gpu, linkelt oldalon ez van. :)
nekem 6770 és gyári super overclock így gyári 850mhz helyett 900mhz-es a gpu
egyébként maga a játék amúgy is optimalizálattlan sz.r legalább is ezeket olvasom róla.
na mind1 ezt dobta a gép :)
Eskü, de én HD6770-et raktam be. Visszanéztem a linket, és tényleg rossz.. Most vagy én vagyok hülye, vagy az oldal. :D
Utólag megnéztem a játékot, és nekem a 650TI-vel olyan volt mint valami képregény sorozat. High beállításon még elugrált 30-60fps között, de max grafikán már nagyon instabil volt a helyzet, pedig egy I7-920 (@3,6GHz) + 8gb ram van a 650TI mellett, és FHD monitorom sincs..
hehe mind1 6670 van ott és kész jó helyen van... :D
meg nézem youtube-n 6770-el mindenhol magas beállításokon megy ezt nem értem.
én sem használok HD monitort
egy LG Flatron W2242T használok és 1280x1024-ben játszok minden játékkal és nem veszélyes a kép minőség
Farcry 3 és Battlefield 3 magas beállításokon megy (nem HD) és néztem az fps-t max 55
average 45
min 34 fps
Battlefield 3 az több fps-en megy néha beszámol 60-at is de 55-56 közt ingadozik elvileg AMD konfigra van igazán jól omptimalizálva és nekem AMD a konfig
de ez a NFS meg fogja a gépet,midenhol olvasom a gépigényét nekem meg van hozzá.
Prohardveren írták hogy még hd minőségben is tudnék játszani vele
de ott is azt írták hogy nem jó a játék motorja és nem áll rá a vasra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!