16 GB (32 bites) vagy 20 GB (64 bites) szabad lemezterület
DirectX 9 grafikus eszköz WDDM 1.0 vagy újabb illesztőprogrammal
A proci elég, de RAMot rakjatok bele, ha nem akarjátok, h élvezhetetlen legyen a netezés. A Win7 32 biten is betol kb 800 mega RAmot. Ha elindítasz egy böngészőt, kapásból rájön 100-150 mega, amitől úgy fog már fagyni a gép, h öröm lesz kib...ni az ablakon
2014. aug. 23. 21:12
5/9 anonim válasza:
Azért nem teljesen igaz, 1GB RAM-om van Win7-re, ráadásul a legbővebb, Ultimate kiadás. Firefox-on normál esetben három-négy nyitott ablakot normál esetben elbír, de azt lecseréltem, mégis csak legyen kicsit jobb, most Operát használok, szinte észrevehetetlen, hogy csak 1GB van benne, amíg nem akarok filmezni vagy játszani :)
2014. aug. 23. 21:24
6/9 anonim válasza:
Ja. Csak ha mellette fut egy memóriazabáló Skype, akkor meg vagy lőve. Amúgy elárulnád, minek neked az Ultimate?
2014. aug. 23. 21:31
7/9 anonim válasza:
Skype-ot pont ezért csak akkor kapcsolom be, ha szükség van rá :) Ultimate meg, megmondom őszintén azért, mert miért ne? Torrentről van, úgyhogy mindegy, ráadásul eddig csak azt használtam, honnan tudnám, hogy nem használok-e valami olyat, ami csak ott van, bár ennek minimális az esélye.
2014. aug. 24. 07:21
8/9 anonim válasza:
Mert a Home Premium futása kb. kétszer élvezhetőbb 1 GB RAM mellett. Konkrétan biztos vagyok benne, hogy az Ultimate egyetlen plusz funkcióját sem használtad.
Ne már hogy már 5000 Ft-on vitatkozzunk. Kell az abba a gépbe, különben élvezhetetlen lesz.
2014. aug. 24. 09:49
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 2G Ramot tettem bele végül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!