Mindenből max, meg beleraksz annyi GTX TITAN Z-t amennyi futja a maradékból.
2014. aug. 23. 19:17
3/11 anonim válasza:
Náhány éve a Media Markban láttam egy TV-t, ami 40 millába került, és monitornak is lehetett használni :)
2014. aug. 23. 19:19
4/11 A kérdező kommentje:
Na de milyen olyan alaplap van, ami annyi PCI-e-t támogat? :D
Ha összerakod, kifizeti neked Chuck Norris. Ígérem.
2014. aug. 23. 19:42
5/11 anonim válasza:
Keress meg olyan céget, (HP, IBM stb) akik foglalkoznak komplett konfigurációk gyári összeszerelésével.
Biztos lehetsz benne, hogy ezért az összegért csikk zsebből kivágnak neked egy gépet.
2014. aug. 23. 19:49
6/11 anonim válasza:
Még régebben olvastam egy cikket GameStaron, hogy 8k felbontáson milyen jól néz ki x játék, és ott írták, hogy nem tudom mennyi GTX Titannal érték el azt a felbontást, szóval létezik olyan alaplap az biztos, de mindjárt megkeresem, remélem megtalálom.
2014. aug. 23. 19:59
7/11 anonim válasza:
Nem tudok olyan játékról, ami 6 eyefinity-s full hd-s (1080p) rendszernél többet ki tudna szolgálni úgy hogy még nagyobb grafikai részletességet mutasson.
2014. aug. 23. 20:04
8/11 anonim válasza:
Háát... Lehet, hogy a múlt megszépíti az emlékeket, ugyanis megtaláltam az említett PC-t ám "csak" 4 db GTX Titan foglal benne helyet. Itt van az említett pöcö: [link]
2014. aug. 23. 20:08
9/11 A kérdező kommentje:
Jó ötlet, hülyeségből fel fogom keresni az IBM-et, hogy mit tudnak nekem kihozni 30 millából :D
Amúgy W_D ultra 1080p-n? Húha, az én 220k-s PC-m is tudja :D UltraWide mellett :D
2014. aug. 23. 20:19
10/11 anonim válasza:
Minek cseszteted őket hülyeségből? Nekik is és biztos neked is van jobb dolgod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!