Nosram kérdése:
Videokártya, milyen?
Figyelt kérdés
a feltételek: nagy kockahűtő, régebbi karik tetszenek :)
mint pl a HD 6970/50
azért legyen ott erőben, fogyasztás/melegedés nem számít, legalább télen nincs hideg :P
most is egy sapphire hd4870-em van, hőcsöves, nagy darab, elégedett vagyok vele de a dx miatt váltani szeretnék.
2014. aug. 23. 14:48
3/9 A kérdező kommentje:
bakker, bocsánat, azt kihagytam, 35 max, a táppal ne foglalkozzunk, fsp 500-as
2014. aug. 23. 14:52
5/9 A kérdező kommentje:
nagyon sexy de ez még árba se jó :D
2014. aug. 23. 14:59
6/9 anonim válasza:
Sajat velemeny! Ne haborodjon felsenki! De en a vga teljesitmenyet nezzem jatek kozben! Nem azt ahogy kinez!
7/9 anonim válasza:
[link] ez a kártya kell neked!:)
8/9 A kérdező kommentje:
én is az r7 260x-et néztem de a gigabyte verziót, az kék nyákos, és kék az egész gépem belseje :D
persze nem megy a kinézet nagyon a teljesítmény rovására nálam se :)
2014. aug. 23. 16:12
9/9 anonim válasza:
Az asusnak jobb a hűtése, de vedd amelyik neked szimpatikus (nekem is gigabyte van, csak a gtx660 és ennek se rossz a hűtése, de az asusé jobb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!