Mire érdemes odafigyelni monitor vásárlása esetén?
Figyelt kérdés
Szóval, nemrég cseréltem le az ősrégi otthoni gépemet egy használt de nem túl régi gépre és ehhez szeretnék vmi normális monitort venni.
LCD ben gondolkodok vagy valami hasonlóban, 25 ezer körül és azt szeretném h minimum HD-s legyen. EGYIK fontos kérdésem h ezt meg kell e támogatni vmi normális videókártyával pl? Szóval hogy azaz alaplapi ami benne van nem tudná úgy kezelni és nem érnék semmit a vásárlással. Vagy csatlakozó különbség van e? Bocsi ha hülye a kérdés de az elmúlt egy két évben nem követtem a "számítógépes fejlődést" ezért nem igazán vagyok képben. Illetve egyéb hasznos infókat is szívesen fogadok ebből kifolyólag.
2014. aug. 23. 07:08
2/6 anonim válasza:
Itt van +3K FHD-s monitor [link]
3/6 A kérdező kommentje:
Kösz, akkor már csak arra lennék kíváncsi h egy full hd-s filmet megtudok e nézni gond nélkül egy alaplapi videókártyával, 2gb rammal és egy 2magos 2,4ghzes procival rendelkező gépen?? Szóval ki tudom e használni, milyen erőforrás igénye van?
2014. aug. 24. 07:55
4/6 A kérdező kommentje:
Most lett aktuális h vegyek is, olvasok még pár cikket de azért: tft vagy led? mi a tapasztalatotok?
2014. dec. 13. 09:59
6/6 A kérdező kommentje:
Oké.
2014. dec. 14. 10:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!