Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik az ólcsóbb a ps4 vagy...

Melyik az ólcsóbb a ps4 vagy egy pc játékokhoz?

Figyelt kérdés

nos ha azt a szintet akarom elérni amit most tud egy ps4 az olyan r9 280 kb ? meg egy amd x4 760K bőven jó mellé + 8 gb ram ? nah egy ilyen pc az olyan 150 ezer forint a ps4 is ekörül van szóval akkor a pc olcsóbb ? hiszen ugye az multifunkcionális + olcsóbb fejleszteni mert a ps4 hát lássuk be már most akadnak problémák a full hd-val és a stabil fps-el xbox one-on meg végképpen ... szóval szerintem 3-4 éven belül jön az új ps5 ami megint 140 nos viszont egy gépnél csak egyszer kell beruházni és szerint 3-4 év múlva egy full hd medium beállításokra elég lesz a 280 :D nah de akkor is hogy megint a "ps5" szintjére legyen kell 1 új cpu 1 új alap lap 1 új vga 15 alap lap 25 proci 60 vga ez itt viszont csak 100 :D szóval akkor a pc jobb beruházás ? persze akkor kiesnek a ps4 exkluzíz játékok de ps4-en meg a pc exkluzívok :D szóval ha msot vennétek új gépet ebben az árkategóriában mit vennétek inkább ps4 vagy inkább pc ? és amúgy is a játékok is olcsóbbak pc-re :D

ez a hír miatt is agodok mivel a legfontosabb játék lenne és hát na : [link]

szerintem egy r9 280-al amit vennék jobban fog futni mint sima ps4-el :D

1 utolsó kérdés : szerintetek az xbox az összes gameplayt igazából pc-n mutatta meg és nem x-boxon ? gondolom itt tudjátok mire gondolok ? :D amikor be crashelt a játék és kidobta a windowsba és kijött az nvidia frissítés :D + utánna kinyitotta a szekrény és elvilegbe egy nagyon durva sli-s config volt ott bár ezt csak neten olvastam ezt nem tudom :D

2014. aug. 22. 17:42
 1/10 anonim ***** válasza:
Ps4 nagyon nem r9 280 szerintem
2014. aug. 22. 17:43
 2/10 A kérdező kommentje:
hanem erősebb ? akkor az hogy van hogy ultrán játszanak full hd-ban a 280-al és pc-n szebb az ultra mint a ps4-es grafika :D (tudtommal még nincsen nálam a 280 szóval csak ahogy youtuben néztem) ps4 meg tudtommal kb a pc high verzióját jelenti grafikailag nem ?
2014. aug. 22. 17:44
 3/10 anonim ***** válasza:
50%
Kicsit el vagy tájolódva !!
2014. aug. 22. 17:45
 4/10 A kérdező kommentje:

ahh a képeket kihagytam a gamescomos bakiról :

[link]

[link]

[link]

2014. aug. 22. 17:46
 5/10 A kérdező kommentje:
de miért ? egy csomó játéknál olvasom hogy alig tudják elérni a full hd felbontást konzolal vagy a 280 úgy szint nem alkalmas erre ?
2014. aug. 22. 17:47
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A pc szerintem jobb választás, ha szeretnéd akkor szívesen összeállítunk neked egyet
2014. aug. 22. 17:48
 7/10 anonim ***** válasza:
A PS4 LOW ES MEDIUM grafika es nincs meg mindig a 60FPS csak a 30! Egy pc-vel sokkal jobban jarsz mint egy ps4-l! Ha meg egy pici penzt odadobsz akkor kijon egy Intel i5 ami nagyon hosszu ideig kiszolgal
2014. aug. 22. 17:52
 8/10 anonim ***** válasza:
HA olyan játékokkal akarsz játszani ami csak pc-n van akkor az a jó választás,ha olyannal ami csak ps-en akkor az a jó választás !! Ha csak olyan ami midn2-re jön akkor pc!!
2014. aug. 22. 17:53
 9/10 A kérdező kommentje:
főleg multiplatformosakat néztem :D nekem az uncharted annyira nem jött be bár soha nem játszottam vele azt leszámítva meg nincsen túl sok ps4 exkluzív cím nem ?
2014. aug. 22. 17:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Ahhoz kepest hogy mar egy eve a piacon vannak a ps4-k es az xbox one-k ahhoz kepest tenyleg nem sok jatek jelent meg rajuk! Mind exkluziv mind maskepp!
2014. aug. 22. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!