lehet hogy hűtőpaszta helyett zsírt kentek a proci és a hűtőborda közé
2014. aug. 22. 17:09
2/20 anonim válasza:
Mit keres a Norbi Update a tag-ek között? Amúgy én arra gyanakodnék, hogy valaki bekente a táp belsejét disznózsírral, vagy tepertőt csinált a VGA-d. Vagy túl sok szalonnát eszel.
2014. aug. 22. 17:10
3/20 anonim válasza:
Norbi ápdét:DD Meghalok:D
2014. aug. 22. 17:22
4/20 anonim válasza:
Nekem akkor volt ilyen, amikor a RAM helyett néhány bacon szalonna szeletet tettem be. Faszául működött meg minden, de én sem bírtam azt az illatot. arról nem is beszélve, hogy nem győztem cserélni a szalonna szeleteket, mert amikor kisült a zsírja, az rácsepegett a procira, és a gép is belassult egy kicsit. :)
2014. aug. 22. 17:36
5/20 anonim válasza:
Szerintem csak valaki a közelben sütött szalonnát és az illatát befújta a szél az ablakon.:)
2014. aug. 22. 17:47
6/20 anonim válasza:
hallod, én a helyedben szétszedném és belenéznék nem e döglött bele valami apró állat... ( nem vicc de egy próbát megér, már ha eddig nem néztél még belet )
nem már döglött bele egér, és ugye álló gépház és a procihűtő felső részére a fémes részre volt rádögölve egy egér, na az is kegyetlen büdös volt, csak azóta sem tudom elképzenli hogy hogyan mászott oda fel, na de nekem pár alsó borda ki van szedve hátul a pci csatolóknál...
Ez valóban tiszta mint a patyolat, s a hőmérséletek is gondolom rendben vannak. Ha nem kezelted valami spray-vel vagy tisztító szerrel, akkor nyílván az elektronikából jött (alaplap vagy táp), de én nem tulajdonítanék neki különösebb figyelmet. Ha még élettartam elején jár valamelyik alkatrész, az is okozhatta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!