Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » FSP Raider vagy Aurum?

FSP Raider vagy Aurum?

Figyelt kérdés
Aki ért hozzá, kérek szépen egy véleményt :) Mennyire éri meg jobban az Aurum, mik az előnyei? Mert +8-9e FT-ba kerül, és érdekelne hogy megéri e Aurumot venni. 550-650W tápegységekről lenne szó.

2014. aug. 22. 16:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Raider 550W is bőven elég
2014. aug. 22. 16:43
 2/7 A kérdező kommentje:
igazából az hogy elég, az biztos, Raider is jó táp. De mondjuk az Aurumnak kevesebb a fogyasztása az által hogy hatékonyabb és drágább?
2014. aug. 22. 16:50
 3/7 anonim ***** válasza:
attól még, hogy veszel egy jobb tápot, nem lesz kevesebb a fogyasztásod ugyan olyan hardverek mellett.
2014. aug. 22. 16:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Nyilván magas minőség mellett nem, de nekem a régi gépemben először egy 400W gagyi táp volt, zabálta az áramot, és az egekben volt a villanyszámla, később egy 450W jobb minőségi táp mellett majdnem a felére csökkent a fogyasztás.
2014. aug. 22. 16:57
 5/7 A kérdező kommentje:
Ezért kérdezem hogy hosszútávon megéri e az Aurum.
2014. aug. 22. 16:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha a raidernél magasabbra mész akkor szerintem csak modurálisat vegyél
2014. aug. 22. 17:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Raiderben butított Aurum elektronika van, szerintem Aurum, de annak az árán Seasonic.
2014. aug. 24. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!