Milyen alaplapot vegyek?
13 000 Ft alatt legyen lehetőleg.
Ezeket paszíroznám bele:
-INTEL Core i5-4440 3.10GHz 1150 BOX
-Asus R9 270X 2GB DDR5 R9270X-DC2T-2GD5
-Kingston HyperX Blu 4GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3B1/4G(2db)
i5-ösből a 4460 csak kb. 500 forinttal több, valahol olcsóbb. Válaszd inkább azt.
Videokártya király választás ekkora keretnél :D
Hogy a géped a későbbiekben fejleszthető legyen, egy MSI H97-est passzírozz bele, mert az elvileg támogatni fogja Broadwell procikat. (Azért nem ASUS, mert az lényegesen drágább.)
Tápon se spórolj nagyon, egy Chieftec 550W azért kell neki.
Valóban, memória rovására vegyél most minőségibb cuccokat.
Meg persze a házon is lehet egy kicsit spórolni, de figyelj a méretre (VGA!) és a hűtés későbbi bővítésének lehetőségére!
Jelenleg egy MSI B85M-E45 alapot néztem ki de egy kicsit szerettem volna rajta spórolni azthittem ezen lehet... de akkor marad ez ha valaki nem tud jobbat...
3. válaszolónak mondom Cooler Master G500 500W RS-500-ACAA-B1 tápot néztem ki mert 500 w bőven elég és én a coolermasterre esküszöm ;)
"Chieftec 550W azért kell neki"
Miért kell Chieftec?
Miért kell 550W?
Miért nem írsz típust?
Jó lesz a G500W kérdező.
Miért,a Chieftec gyárt belsőt?
Tényleg?
Hát nem...
És hol van a Chieftec-nek 14 ezerért olyan tápja,ami felveszi a versenyt a G500W-al?
Meg hol van olyan tápjuk,ami felveszi a versenyt a csúcs V700 és V1200-al?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!