Mennyi tintát töltsek a nyomtatópatronomba?
Az utántöltőhöz adtak egy használati utasítást.
Ha jól tudom a fekete 8 ml-es, a színes meg talán szinenként 3. Az utóbbiban nem vagyok biztos.
Az enyémhez semmit nem adtak csak négy flakon amiben szinenként 100 mili tinta volt meg tűket hozzá...
Egy ismerősöm viszont vásárolt ugyan ilyen nyomtatóhoz ciss ellátót, és most nézem annak a papírját azon azt írják hogy mielőtt beüzemeli a ciss-t ezt csinálja meg:
Helyezze a tűt a megfelelő szín töltőnyílásához és kb 5-6 mm hosszan szúrja át a zárószivacsot. Lassan nyomja a fecskendő dugattyúját lefelé. Fecskendezzen 2-6ml színes és 5-10 ml fekete tintát a megfelelő nyílásokba.
És még valami, amit veszek hozzá abban ugye 8 mili van, de amit adtak hozzá abba is beletölthetek annyit? tehát a szines még a nyomtatóval kapott akkor abba is beletölthetek szinenként 3 milit? bár igaz eddig kétszer töltöttem a patronokat, és a szinesbe összesen 12 milit tettem tehát 3x4 milit a feketébe viszont csak összesen 4 milit, eddig nem volt baj csak annyi hogy a feketét kellett lecserélni amit adtak a nyomtatóval mert valamiért nem tudott vele nyomtatni a nyomtató, pedig jött belőle a tinta, és a szinesből kavarta ki a feketét is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!