Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyi tintát töltsek a...

Mennyi tintát töltsek a nyomtatópatronomba?

Figyelt kérdés
Canon PG-540 és CL-541-es patronom van, a fekete már külön vásárolt, a színes meg az amit a nyomtatóval adtak, de egyik sem xl-es patron, mennyi tintát töltsek beléjük ha töltöm?

2014. aug. 21. 17:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Az utántöltőhöz adtak egy használati utasítást.

Ha jól tudom a fekete 8 ml-es, a színes meg talán szinenként 3. Az utóbbiban nem vagyok biztos.

2014. aug. 21. 18:00
 2/2 A kérdező kommentje:

Az enyémhez semmit nem adtak csak négy flakon amiben szinenként 100 mili tinta volt meg tűket hozzá...

Egy ismerősöm viszont vásárolt ugyan ilyen nyomtatóhoz ciss ellátót, és most nézem annak a papírját azon azt írják hogy mielőtt beüzemeli a ciss-t ezt csinálja meg:

Helyezze a tűt a megfelelő szín töltőnyílásához és kb 5-6 mm hosszan szúrja át a zárószivacsot. Lassan nyomja a fecskendő dugattyúját lefelé. Fecskendezzen 2-6ml színes és 5-10 ml fekete tintát a megfelelő nyílásokba.

És még valami, amit veszek hozzá abban ugye 8 mili van, de amit adtak hozzá abba is beletölthetek annyit? tehát a szines még a nyomtatóval kapott akkor abba is beletölthetek szinenként 3 milit? bár igaz eddig kétszer töltöttem a patronokat, és a szinesbe összesen 12 milit tettem tehát 3x4 milit a feketébe viszont csak összesen 4 milit, eddig nem volt baj csak annyi hogy a feketét kellett lecserélni amit adtak a nyomtatóval mert valamiért nem tudott vele nyomtatni a nyomtató, pedig jött belőle a tinta, és a szinesből kavarta ki a feketét is...

2014. aug. 21. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!