XFX R7 265X 2GB DDR5+ Intel pentium g3220 mennyire lenne elég Wow Cata-hoz? Milyen beállítással futna? (8gb 1600Mhz ram lenne mellette )
Figyelt kérdés
2014. aug. 21. 12:17
2/2 Shaddark válasza:
A wow alatt elég régi motor van, elvben ez a konfig ha maxra felhúzol mindent akkor se tudja kihasználni.
Előző nem feltétlen rosszat akart neked, én játszottam törteken és eredetin is, a játékélmény ég és föld. Kihagytam most ahogy jött a jó idő vagy 4 hónapot, néha törtöztem közben pár napot, de sajnos az eredeti játék élményének a századát sem adta vissza a tört, mitha nem is ugyanaz a játék lenne, - muszáj voltam megint előfizetni :)
Persze ha van jó haveri kör ott ahol vagy most, az mindenért kárpótol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!