Új gépet akarok összerakni, ezekkel a termékekkel van-e tapasztalatotok illetve hogy minden alkatrész kompatibilis lesz mindennel?
Az lenne a kérdésem hogy aki jobban ért hozzá eltudná nekem mondani hogy minden passzol mindenhez illetve hogyha nektek is valamelyik terméketek van leírnátok a véleményeteket?
Alaplap: ASUS B85M-E LGA1150 mATX
Ház: Cooler Master Elite Knight 350
Processzor: Intel Core i5 4690 (3,5Ghz 4 mag 4 szál)
Ram: Kingston Hyperx FURY 2x4gb 1600mhz fekete
Merevlemez: Western Digital Green Power 1TB 7200rpm 64mb
Táp: Cooler Master Elite Power Black 600W (RS600-ACABM4-WB)
Optikai meghajtó: Samsung SATA 24x SH-224DB/BEBE OEM
Processzor hűtő: Cooler Master Hyper 103
Ház hűtő: 2db Cooler Master BC 120 piros led 1200 rpm ventillátor
Átgondoltam, mindenki véleményét tanácsát megfogadtam és erre jutottam.A mostani helyzetről kérnék véleményeket.
Alaplap: AsRock Fatal1ty B85 Killer
Ház: Cooler Master Elite Knight 350
Processzor: Intel Core i5 4570(3,2Ghz 4 mag 4 szál)+hűtő
Ram: Kingston Hyperx FURY 2x4gb 1600mhz fekete
Merevlemez: Western Digital Blue Caviar 1TB 7200rpm 64mb
Táp: Chieftec CTG-550-80PB A80 Serie OEM vagy FSP Hyper 600w Melyik a jobb???
Optikai meghajtó: Nemtudom :D
Processzor hűtő: Az alap gyári hűtő:)
Ház hűtő: 2db Cooler Master BC 120 piros led 1200 rpm ventillátor
Nem rossz,de : H97-es lap kellene még mindig,pl: MSI H97 PC MATE ,kb. ugyanannyiba kerül.
Ház:Kicsi ,nem annyira jó ház.+4,5k és gigabyte GZ g1 plus,nagyobb tágasabb ház,alapból 4db hűtővel ,míg ha jól tudom csak 1 venti jár,ergo a két venti amit kinéztél felesleges,hiszen az a kettő kb. 4k összesen,vagyis ott vagy a GZ g1 plus áránál amit 4 hűtővel adnak és 7 venti is belefér,tehát kb. 0,5k-t kell hozzá dobni.
CPU jó,bár többre nem nagyon mész vele mint egy 4460-nal.NEM KELL tuning hűtő,húzni úgy sem tudd a gyári hűtő pedig minden processzorra elég (minden olyan processzorra ami gyári órajelen fut)
Ram:Cl9 statisztikailag jobb,de ezzel is tökéletesen meglehet lenni,érdemleges különbséget úgy sem látni a kettő között.
HDD:jó,de még mindig ott vagyok ,hogy kell min. egy 60gb-s ssd a rendszernek még ha használtan is.
Táp:Jó a CTG,de ha a keretbe belefér FSP Raider 550.
CD/DVD olv./író:gyakran úgy sem használ manapság az ember,szinte a legolcsóbb is jó.
Ház hűtő:Felesleges,GZ g1 plus jobb,nagyobb tágasabb szellősebb stb...és gyárilag 4 hűtővel adják.
VGA:Min.R9 280X (XFX R9 280X most csak 59k),de az r9 290 is illene eléggé.
Optikai meghajtó: [link]
De ha nagyon sok lemezt archiválsz (havi min. 5-10), akkor érdemesebb egy kicsit többért is beszerezni valamit.
#15 : "ha havi nagyon sok lemezt használsz min. 5-10 " :DDDD
Ezért megy a zöld ,vicces volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!