Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tudnátok segíteni? (többi lent)

Tudnátok segíteni? (többi lent)

Figyelt kérdés
Az érdekelne hogy honnan tudjátok hogy Pl:melyik processzorhoz melyik videókártya jó meg hogy melyik prceszor milyen jó (itt az intelekre gondolok mert az amd-t azt nagyjából értem), milletve hasonló dolgokra.
2014. aug. 21. 06:25
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Sokat olvasgatunk a témában. Teszteket, leírásokat, híreket, fórumokat. (Prohardver, hwsw, sg, Chip magazin, PC World, Tomshardwer, notebookcheck, stb...)

Meg a legtöbben nem az első gépünket nyűjük.

2014. aug. 21. 06:52
 2/3 anonim ***** válasza:
69%
Prohardver-t nézegetem, újságokat olvasok, mire előszőr válaszoltam itt, addigra már 3-5 hónapja olvastam az oldalt, innen is sokat tanultam.
2014. aug. 21. 08:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Sok mindenre kell figyelni! De mikor itt vagy a gyk.hu 2-3 honapot hamar megtanulsz mindent! Van a pcx.hu a geposszerako ott is lehet gyakorolni hogy kell gepet osszerakni! (De mielott osszeraknal valakinek egy gepet tudasod is kell legyen) Es a fentiek is jol mondtak!
2014. aug. 21. 09:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!