Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől lehet az hogy nem indul...

Mitől lehet az hogy nem indul újra a gépem? Meg ha már be van kapcsolva 1 ideje és rámegyek valamire tölt de nem tölti be és ráakarok menni a leállításra de nem csinál semmit mitől lehet?

Figyelt kérdés

ja meg fifa 14be az elején szépen fut aztán a játékba a 30ik perc körül elkezd szaggatni meg a goat simulator is laggol a mafia 2 az 60fps habár néha az is belaggolt a fifa 12 normálisan fut de az is csak 60fps-el szerintem 200al is kellene nem ? a gta iv is de pl far cry3 is laggolt 1ső pályán azóta nem laggol cod bo2 60fps de nagyon sokszor leugrik 30ra fel 60ra stb

konfigom: alaplap: asus m5a78l-m lx3

ram: kingston 8gb ddr3 1333mhz

vga:asus r7 260x

táp:chieftec smart 500w

cpu:amd fx6300

mi lehet a baj elvittem megcsináltatni azt mondta a csávó hogy ne várjak el többet ettől a géptől mert a proci az lassú videokártya régi játékokhoz jó szerintem ez vicc mi lehet a baj ? driver fent volt a legújabb de azzal rosszabb volt letöltöttem amit mondott egy informatikus ismerősöm azzal valamivel jobb am az ismerős szerint az alaplap miatt ingadozik az fps mert nem bírja normálisan kezelni a procit és ezért szerintetek ?

2014. aug. 20. 23:50
 1/10 anonim ***** válasza:

Nehéz távgyógyításban válaszolni a kérdéseidre.

- Milyen operációs rendszered van?

- Az alaplapi driverek is fent vannak, vagy csak a videokártyáéra koncentráltál?

- A játékaid eredetiek, vagy törött verziók?

- Mit futtatsz még játék közben?

- A videobeállításokat a játékra bízod, vagy te magad döntöd el, milyen felbontással és részletességgel kell futnia?

- Turkáltál valamit a BIOS-ban, vagy úgy van ahogyan kijött a gyárból?

- Tuningolod, vagy alapon megy minden?

Most úgy hirtelen ezek a kérdések jutottak eszembe

2014. aug. 21. 09:02
 2/10 anonim ***** válasza:
Ja, és még egy. Milyen winchestert használsz?
2014. aug. 21. 09:04
 3/10 A kérdező kommentje:
winchesterem toshiba 500gb-os am amikor megcsinálták az mondták raknak rá tiszta windows rendszert win8.1et raktak rá ja am grafikát szoktam állítani de pl bf4 be ultrán meg lowon is be laggolt nem állandóan csak ha forogtam meg ilyesmi am köszi a választ
2014. aug. 21. 11:26
 4/10 anonim ***** válasza:

Amikre nem válaszoltál, azt nem tudod?

A jogtiszta windows 8.1 ugye 64 bites!

2014. aug. 21. 11:33
 5/10 A kérdező kommentje:
hát az alaplapi driver lemezt oda adtam az embernek aki megcsinálta és azt mondta felrakta (biosba nem turkáltam ) játékok törtek de a bf4 originen volt ingyen azt töltöttem le
2014. aug. 21. 11:37
 6/10 anonim ***** válasza:

Törött játékok tudnak úgy viselkedni, ahogy a fifa 14-nél írtad. Próbálj másik verziót.

Az ASUS R7 260x-el sokan kínlódnak, de nem mindenki és nem minden verzióval, hanem leginkább az "OC"-val

A hibákat a kártya BIOS-a okozza.

Itt találsz bőséggel információt. [link]

2014. aug. 21. 12:00
 7/10 anonim ***** válasza:
inkább használok feltört win7-et mint jogtiszta win8.1-et. szerintem rakd újra inkább lehet a win 8 miatt is kompatibilitási probléma...
2014. aug. 21. 12:16
 8/10 A kérdező kommentje:
oc-s a vgam 7000mhz-es :(
2014. aug. 21. 18:28
 9/10 anonim ***** válasza:

Akkor olvasgass azon a fórumon amit linkeltem.

A fekete képernyőt, meg az órajel ingadozást úgy tűnik a videokártyának "köszönheted".

Szívás, de lehet rajta hegeszteni. Ebben viszont nem vagyok otthon. Sajnálom.

2014. aug. 21. 19:40
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi de ott van a másik hiba h nem indul újra
2014. aug. 21. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!