Mitől lehet az hogy nem indul újra a gépem? Meg ha már be van kapcsolva 1 ideje és rámegyek valamire tölt de nem tölti be és ráakarok menni a leállításra de nem csinál semmit mitől lehet?
ja meg fifa 14be az elején szépen fut aztán a játékba a 30ik perc körül elkezd szaggatni meg a goat simulator is laggol a mafia 2 az 60fps habár néha az is belaggolt a fifa 12 normálisan fut de az is csak 60fps-el szerintem 200al is kellene nem ? a gta iv is de pl far cry3 is laggolt 1ső pályán azóta nem laggol cod bo2 60fps de nagyon sokszor leugrik 30ra fel 60ra stb
konfigom: alaplap: asus m5a78l-m lx3
ram: kingston 8gb ddr3 1333mhz
vga:asus r7 260x
táp:chieftec smart 500w
cpu:amd fx6300
mi lehet a baj elvittem megcsináltatni azt mondta a csávó hogy ne várjak el többet ettől a géptől mert a proci az lassú videokártya régi játékokhoz jó szerintem ez vicc mi lehet a baj ? driver fent volt a legújabb de azzal rosszabb volt letöltöttem amit mondott egy informatikus ismerősöm azzal valamivel jobb am az ismerős szerint az alaplap miatt ingadozik az fps mert nem bírja normálisan kezelni a procit és ezért szerintetek ?
Nehéz távgyógyításban válaszolni a kérdéseidre.
- Milyen operációs rendszered van?
- Az alaplapi driverek is fent vannak, vagy csak a videokártyáéra koncentráltál?
- A játékaid eredetiek, vagy törött verziók?
- Mit futtatsz még játék közben?
- A videobeállításokat a játékra bízod, vagy te magad döntöd el, milyen felbontással és részletességgel kell futnia?
- Turkáltál valamit a BIOS-ban, vagy úgy van ahogyan kijött a gyárból?
- Tuningolod, vagy alapon megy minden?
Most úgy hirtelen ezek a kérdések jutottak eszembe
Amikre nem válaszoltál, azt nem tudod?
A jogtiszta windows 8.1 ugye 64 bites!
Törött játékok tudnak úgy viselkedni, ahogy a fifa 14-nél írtad. Próbálj másik verziót.
Az ASUS R7 260x-el sokan kínlódnak, de nem mindenki és nem minden verzióval, hanem leginkább az "OC"-val
A hibákat a kártya BIOS-a okozza.
Itt találsz bőséggel információt. [link]
Akkor olvasgass azon a fórumon amit linkeltem.
A fekete képernyőt, meg az órajel ingadozást úgy tűnik a videokártyának "köszönheted".
Szívás, de lehet rajta hegeszteni. Ebben viszont nem vagyok otthon. Sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!