Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől mehetett tönkre az...

Mitől mehetett tönkre az Asrock alaplapom?

Figyelt kérdés

Összeszerelős gépet rendeltem, és június 25-én vettem használatba. Napi kb. 10 órát futott a gép. Soha nem "feszegettem a határait", tehát mindig olyat csináltam amit bőven elbírt.

Majd július 27-én tönkre ment az alaplap. Nem adott képet egyik monitoron se.

Most szervizben van, ők mondták, hogy az alaplap romlott el, tehát nem csak hasamra csaptam.

Mitől?

Nem hiszem, hogy egy vadiúj alaplapnak egy hónapig kell bírnia.

Jobban kellett volna hűtenem? Gyári hűtésen kívül nem raktam rá semmit.

Asrock FM2A55M-HD+ alaplap.

2014. aug. 20. 18:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerencséd volt... és ez a rossz fajta szerencse, nekem is sikerült rossz alaplapba belehúznom, de erre van a garancia, ki fogják cserélni, ha minden igaz ugye?
2014. aug. 20. 18:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Ha nem tudják megjavítani, akkor cserélik ki.
2014. aug. 20. 18:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Ilyenkor rögtön járna a garancia, ne nyúlkáljanak bele, neked JÁR a garancia, ha ők bele piszkolnak, akkor kábé te is belenyúlhattál volna, szólj, hogy garanciában cserélni szeretnéd.
2014. aug. 20. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!