Miért lehet ez? Tényleg ennyire gyenge a gépem?
Mindenek előtt a konfig:2 magos pentium e2160 az alap 1,8-ról felhúzva 2,8GHz-re.Egy nemrég vett Gigabyte HD 5750 OC verzió.1GB GDDR5-ös.2gb 800mhz ddr2-es ram.stb...
Úgy gondoltam,hogy legalább egy 2010-es játék nem fog szaggatni,de bukta.A NFS hot pursuitról lenne szó.Teljesen lowon shadow nélkül laggolgat.Néha van 35fps,sokszor meg csak 17.A felbontás 1280x1024,de ha lejjebb veszem,kevesebb az fps.(what?)800x600-ban már csak max 25fps min 11.Még pl a Battlefield 3 ultrán elmegy aa és af nélül stabil 35fps-sel.(1280x1024)
Far Cry 3 teljesen lowon megyeget.(30fps stabil).
Minden driver legfrissebb.Tényleg ennyire gyenge,vagy valami gubanc van?
Kösz,hogy elolvastad.Normális válaszért zöld pacsi jár.:)
Azért írtam, hogy vedd vissza a frekit, mert a kérdésedből arra következtetek, hogy gyári hűtőt használsz, az OC mértéke pedig kb 60 százalékos.
Még ha egy Intel prociról is beszélünk, ez elég sok.
Még egy ötlet; Pasztázd újra a procit, meg a VGA-t is, ha használtan vetted.
Elméletileg vinnie kellene, de vannak úgy látszik ilyen gondok játékoknál.
Nem tudom esetleg egy játék javító patch féltelepítése használna-e.
Én is jártam már így a GTA4-el
2008-ban jött ki a gta4, nekem egy 2012-es gépem van (750K , 4gb ram, radeon 7790)
úgy akad, hogy nem lehet vele játszani! Le is töröltem...
a 2014-ben kijött Watch Dogs is sokkal jobban megy mint a gta 4.
Úgyhogy....oda se neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!