Mért vesz mindenki 1600Mhz RAMot?
Figyelt kérdés
Amikor csak plusz 1000FT és mar 1866Mhz lenne ami sokkal gyorsabb!2014. aug. 20. 08:12
2/9 anonim válasza:
És elmondanád, hogy miben nyilvánul meg az a gyorsaság, Totyi?
G.
3/9 A kérdező kommentje:
Azt en ertem de mert vesz SZINTE mindenki 1600Mhz-t??? :)
2014. aug. 20. 08:16
4/9 A kérdező kommentje:
Hat gyorsabb es kesz, tobb adatot tud tarolni mestersegesen en azt hallottam, de lehet h ez egy hulyeseg
2014. aug. 20. 08:17
5/9 anonim válasza:
Jajj, Totyi, Totyi...
Olyan nagy svunggal tetted fel a kérdésed, pedig gőzöd sem volt róla, hogy orbitálisan nagy baromságra alapoztad azt...
Inkább ne erőltesd a dolgot!
G.
6/9 anonim válasza:
Például mert sok alaplap nem támogatja a gyorsabb modulokat.
7/9 anonim válasza:
semmivel se tud többet tárolni, mert a 2GB az 2GB 1333 -on 1600 -on és 1866 -on is.
Azért vesz mindenki 1600 -ot mert a CPU/Alaplap-nak ez a maximum amit stabilan bír kihasználni.
Hiába vesz valaki X ezres MHz -es RAM -ot, ha CPU/Alaplap nem képes azt kihasználni.
Nekem a CPU -m nem képes DDR3-1333 -nél többre.
Meg mikor vettem a RAM -ot, még az 1600 -as jelentősen drágább volt.
8/9 anonim válasza:
dettó, nekem is azért van 1333 mert az alaplap max ezt támogatja.
9/9 anti paladin válasza:
Ráadásul hiába az 1866, attól kb 1-2%-kal lesz gyorsabb a vas, sokszor még programokkal sem lehet kimérni a különbséget számítási teljesítmény terén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!